UUgn parašė:
O kaip tvarkotes su nuovargiu nėštumo metu? Ar yra kuriai nors dar irgi kad jis jaučiasi?
Aš mirštu, galvos pakelt negaliu net. Iškart skausmas diegia. Pilva ištisai maudžia, nugara skauda. Nežinau kaip reiks tvarkytis su tuo 😁
UUgn parašė:
O kaip tvarkotes su nuovargiu nėštumo metu? Ar yra kuriai nors dar irgi kad jis jaučiasi?
Aš mirštu, galvos pakelt negaliu net. Iškart skausmas diegia. Pilva ištisai maudžia, nugara skauda. Nežinau kaip reiks tvarkytis su tuo 😁
Dionėja parašė:
man buvo 6 sav i 7 sav baisiai silpna, juoda akyse.Pilva mausdavo, dabar taip ziauriai nebera bet prasidejo pykinimas
mel@nija parašė:
man buvo 6 sav i 7 sav baisiai silpna, juoda akyse.Pilva mausdavo, dabar taip ziauriai nebera bet prasidejo pykinimas
Gal ir pykinimas ilgai neužsibus
Skierkė parašė:
Aisku🎈dziaugsmas tai abieju ❣️
Dėl džiaugsmo tai sutinku. Bet manasis toks truputi per daug linkęs rūpintis. To nekelk, ano nedaryk, ilsėkis ir bla, bla, bla..
Rigi parašė:
Dėl džiaugsmo tai sutinku. Bet manasis toks truputi per daug linkęs rūpintis. To nekelk, ano nedaryk, ilsėkis ir bla, bla, bla..
Niekur nuo to nepabegsit😂geriau jau rupinas nei kad butu dzin🙂
Kamikam parašė:
Tikriaausiai nebeliko kuo dziaugtis ... rudas patepliojimas , o dabar valantis ant popieriaus raudonas ryskus dryzis buvo... pas ginekeloge tik pirmadieni bet tikri…
Nebutinai..man 13 sav buvo taip.. tikiuosi viskas bus gerai!!
Skierkė parašė:
Nebutinai..man 13 sav buvo taip.. tikiuosi viskas bus gerai!!
Viena kart patepe ir viskas ar kaip? 😩
12 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai