ingulia89 parašė:
Sveikos mamytes.Kokius naudojat papersus?mums vystyklu dermatitas niekaip neišgyjam...gal kokius gerus tepaliukus žinot gerus?
Mes Bambo iš maximos perkam ir Weleda cinko tepalą
ingulia89 parašė:
Sveikos mamytes.Kokius naudojat papersus?mums vystyklu dermatitas niekaip neišgyjam...gal kokius gerus tepaliukus žinot gerus?
Mes Bambo iš maximos perkam ir Weleda cinko tepalą
Romene parašė:
Maniškė taip pat beveik nevalgo kieto maisto, kitą sav bus 8 mėn. pagrindinis maistas kol kas mp. paragauja uogytes, ir grūdinių 1-2 šaukštelius, o daugiau sunkiai.…
Tai va jeigu nuo pradziu butu buves nevalgus-nepergyvenciau taip, o jis valge gerai, koses per diena suvalgydavo 200-300g... dar uzkandziu prisveisdavo gabaliukais... matyt atsibodo kietas maistas, nusprende pasilaikyt mp dietos😂👌
Siaip jau baigiu isitikinti, kad susidubliavo mums dantys ir miego regresas… Nes nemiega nei nakti, nei diena😵💫 Naktim pasnaudzia pas vyra ant ranku, kol supa.. Dienom as supu ir zindau.. tai nakti ismiega vos vos 6h… diena buna du kartai po 30min.. ir arba nuovargis ji kankina arba ta atsiskyrimo baime prasidejo, nes nuolat ant ranku nor buti ir niekur kitus😩
Tai laukiu ir dantu greiciau ir regresu pabaigu, kol dar pati neisprotejau😂
ingulia89 parašė:
Šitam vaikui tai beleką dedu, realiai tik nuo pampers pants pabėrė kažkiek pilvą nuspaustą, bet dukrytei ankstukei labiau žiūrėjau, tai iš pradžių pirkau jau minėtus Bambo, o vėliau - japoniškas Moony.
bananana parašė:
Tai va jeigu nuo pradziu butu buves nevalgus-nepergyvenciau taip, o jis valge gerai, koses per diena suvalgydavo 200-300g... dar uzkandziu prisveisdavo gabaliukais.…
Na viskas keičiasi su vaikais, iš pradžių pavalgė, dabar atsibodo
Dukra iš pradžių irgi gerai valgė, džiaugiaus, dabar 3 metai, niekas netinka, išskyrus bulves ir makaronus
Dėl kūdikio nevalgumo tikrai neverta pergyvent, kompensuos per mp.
ingulia89 parašė:
naudoju Moony pampersus ir tepu bepanthen baby tepaliuku jeigu tik parausta, bet realiai jokiu problemu ner turejus panele mano didesniu, bet cia kekvieno vaiko odos jautrumas skirtingas.
ingulia89 parašė:
Mano pirmagimė turėjo dermatitą, tai bent jai padėjo Tena cinko tepalas ant sausos odos tepamas tai per savaitę praėjo, o paskui profilaktiškai patepdavau jei rasdavo odelė.
Evi2 parašė:
Mano pirmagimė turėjo dermatitą, tai bent jai padėjo Tena cinko tepalas ant sausos odos tepamas tai per savaitę praėjo, o paskui profilaktiškai patepdavau jei rasda…
Pas mus tik lytines lūpytes ir šakes daktare vis siulo tuos tepalus perkam o naudos jokios...😭
IngaKns parašė:
Aš tai dukrai 3m nupirkusi equezen. O sūnui eqology. Kol kas abu ragauja eqology. 🙂
Ar galima Lt nusipirkti ju?
Zuli parašė:
naudoju Moony pampersus ir tepu bepanthen baby tepaliuku jeigu tik parausta, bet realiai jokiu problemu ner turejus panele mano didesniu, bet cia kekvieno vaiko odo…
Moony natural tikrai labai labai geri
Baby_1 parašė:
Ar galima Lt nusipirkti ju?
Yra merginų kurios nuperka. Nes ten reikia užsiregistruoti ir pan. Jos nuperka ta pačia kaina, tik kad joms už tai gauna dovanų. Jie brangūs bet ilgam. Ypač tokiems mažiems. Nes pagal svorį ten duozuojama. Aš pirkau du buteliukus po 28€ lyg. Nes ji pirko trims merginoms tą 6 vnt porciją. 🙂 Atėjo labai greitai, savaitės netruko.
IngaKns parašė:
Yra merginų kurios nuperka. Nes ten reikia užsiregistruoti ir pan. Jos nuperka ta pačia kaina, tik kad joms už tai gauna dovanų. Jie brangūs bet ilgam. Ypač tokiems…
Dekui
Kuriu vaikai ziauriai nemegsta rengtis lauko drabuziais... ka darote? Gal radote patogu silta kombi, ar striuke? Na niekaip nepataikom su lauko drabuziais, ir visi jam nepatinka. Muistos, rekia, neimanoma aprengti, jau net i lauka negalim isvaziuoti. Idedu i vezima tai visas rieciasi, lipa lauk. O jeigu namie idedu, neaprengta tai viskas ok.
Pasiulykit patogiu, siltu kombiu ar striukiu... nusipirkom vokeli, gal patogiau bus su plonesniu virsum ji ten supakuoti. Jau nebezinau ko imtis.
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai