YellowGirl parašė:
Gal galit kas sudėtį įkelti jų?![]()
Man tai labai patinka jų sudėtis 😊 visiškai įsimylėjau juos 😄

YellowGirl parašė:
Gal galit kas sudėtį įkelti jų?![]()

Ju.Š parašė:
Tikrai gera.. gaila mes kukurūzam alergija turim. Nedidele, tikiuosi išaugsim greit 🙈
Ju.Š parašė:
Žinokit aš tuos kukurūzus pati išbandžiau, nekramčiau jų, tai tiesiog gavę daugiau seilių puikiai ištirpsta. Tai tikrai ramu, nors pirmais kartais ir man buvo baisu…
gerai sakot, bandysiu ir as pati suvalgyt, tikiuos pavyks isidrasinti, nes trintu kosiu irgi nevalgys visa gyvenima juk 😀
Zuli parašė:
gerai sakot, bandysiu ir as pati suvalgyt, tikiuos pavyks isidrasinti, nes trintu kosiu irgi nevalgys visa gyvenima juk 😀
Aš šiandien įsidrąsinau ir nupirkau organic kukuruzų su morkom iš Maxės, ant pakelio užrašyta 6 mėn , tai daviau pirmą kartą šiandien suvalgė 3 ir dar prašė, viskas sklandžiai
nei ne žiauktelėjo
YellowGirl parašė:
Tikrai gera.. gaila mes kukurūzam alergija turim. Nedidele, tikiuosi išaugsim greit 🙈
O kaip nustatet?
Bet lyg laimingam pilvuke raso tik nuo 8 men tokius uzkandukus kaip kukuruzai duot.. ar kazkur tais maciau...
Aš tai dukrai 3m nupirkusi equezen. O sūnui eqology. Kol kas abu ragauja eqology. 🙂
https://eqology.com/product/our-products-en/pre-paid-pure-arctic-oil-for-kids-6-mth-en-2/
Kukuruzus ir visus tuos uzkandzius ir maniskis mego.. Dabar jau 3 diena nei kasnio kieto maisto
Jokiu kukuruzu megstamu, nieko, stumia ir rekia bet koki maista, taip pat ir kruti.. Kruti paima tik tada, kai jau labai isalksta ir isvargsta.. Tai nezinau kaip dar tas mano vaiks nenusilpo, nes zinda diena tai tik kokius 3 kartus😢 Na nakti biski atsigriebia, nes keliasi koki 10 kartu ir is ju visus kartus zinda vis kazkiek.. Galvojau dantys, bet jau darosi panasu, kad ir dantys, ir miego regresas uzklupo 8 menesiu anksciau🤦♀️
Chinchinke parašė:
O kaip nustatet?
Buvom pas alergologus. darėm tyrimus. Ir kukurūzam nedidelė reakcija buvo po lopų tyrimo, sakė galim bandyt, bet aš gaminau pyraga iš miltų mišinio ir pabėrė ją. Tai laikosi vis alergija. Kitiem grūdam išvis baisūs bėrimai.
bananana parašė:
Kukuruzus ir visus tuos uzkandzius ir maniskis mego.. Dabar jau 3 diena nei kasnio kieto maistoJokiu kukuruzu megstamu, nieko, stumia ir rekia bet koki maista, …
laikykites, turetu ilgai neuzsitesti 💪🫶🏻
YellowGirl parašė:
Buvom pas alergologus. darėm tyrimus. Ir kukurūzam nedidelė reakcija buvo po lopų tyrimo, sakė galim bandyt, bet aš gaminau pyraga iš miltų mišinio ir pabėrė ją. Ta…
Jus gal Vilniuje buvot? Jei taip, kur, pas ka?
Jei ne vis tiek labai domintu daugiau info, nes mums sito reikia, turim siuntima, bet labai ilgai laukt...planuoju eit privaciai...
Kaip ta procedura atliekama, kiek viso daro alergenu, ar tik maistinius, ar kokius nori? Kaip vaikas reagavo, ar neskauda?
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai