2023.03.13 15:34 (prieš 3 m.)
as dbr geriu ursofalka nuo cholestazes jau antra karta. vasario menesi geriau dvi su puse savaites bet kai negerejo, plius kepenu tyrimai nerode dideliu pakiritimu, diagnoze atseit atmete.
O dabar vel paskyre, nes blogeja, ir geriu jau savaite bet is tyrimu pas mane tik tulzies rugstis rodo cholestaze, o atseit turi visi 3 tyrimai rodyti, ir tie kepenu fermentai AST ir ALT. o pas mane rodo kad nepakite... (pradedu tiketi kad tose laboratorijose bileka paraso prie tu tyrimu..) o tulzies rugsties beje mokamas tyrimas 30 euru nes ligoniu kasos nekompensuoja
as radau atrodo, kad, nebloga dermatologa Kaune privaciai tai va poryt eisiu pakartotiniam vizitui, nes eilinis, (jau gal koks penkioliktas) hormoninis kremas nieko nepadejo kuri jis israse pries savaite. sake kalbes su mano ginekologe ir skirs hormonu terapija, jeigu negeres, tai cia jau poryt.
I nesciuju skyriu net nenoriu vaziuot nes jau du kartus gulejau klinikose kaune del sito niezulio ir nieko nedaro. pirma karta tiesiog paskyre vaistus nuo cholestazes ir po 3 dienu isleido namo, o antra karta gal 5 dienas islaike ir gyde tavegiliu. tai ten gulet vien tam kad i lubas ziuret palatoj irgi ne kazka,.....
nu silpnai, silpnai...