2024.08.10 19:04 (prieš 1 m.)
Wider parašė:
Na nepriklausomumas ir kainuoja
ir ne visada tai paprasčiau. Pvz žiemą nusigramdyk langus, susišildyk, dar gal nesikurs pašalus..kiemuose gali būti ir užgrūsta..…
Tiesa. Ir tikiu, kad kas nevairuoja puikiausiais alternatyvas turi. Mano bent dvi draugės nevairuoja, o vienos iš jų ir vyras. Gyvena žmonės. Ir keliauja, ir apsiperka ir t.t., juolab, kai dabar Barboros ir viską internetu gali nusipirkt. Bet aš tai iš tų senienų matyt, kurioms sunku internetu, išvis prie kompo nemėgstu sėdėt, ypatingai jeigu vaikai namuose. Mes į mašiną ir į pardę, galim pilną bagažinę prisikrauti, o tėtukas paskui tik parneš 🤭 Ir šiaip man, pvz., retai tenka kamščiuose stovėti, aš mažai kur važiuoju tokiu metu būtent, bet kiek laiko susitaupo jei pas kokią draugešką nori nulėkt kavytės ar vdruk į polikliniką ant smūgio prireikia (su vaikais niekada nežinai), ar, kaip Gimlė sakė, į sporto klubą - nu kad greičiau, nes su kūdikiu namie svarbi kiekviena minutė 😁 Bet tikrai žmonės gyvena miestuose ir vaikus augina be jokių auto ir vargo nemato. Aš jau priklausoma.