UOGA18 parašė:
Sveikos,
Kaip Jus jauciates? Ar pagerejo savijautos?
Mano jau kelintą dieną daug geresnė savijauta 🥰 šiek tiek neramu buvo, bet snd turėjom pasimatymą tai viskas puiku
UOGA18 parašė:
Sveikos,
Mano jau kelintą dieną daug geresnė savijauta 🥰 šiek tiek neramu buvo, bet snd turėjom pasimatymą tai viskas puiku
UOGA18 parašė:
Sveikos,
Man jau penktadieni 12 sav. Kaip jauciausi baisiai taip ir jauciuosi baisiai. Is cia visiskai ir dingus.. 🙈😊 Laukiu antradienio darys jau pirma rimtą echo tada gal ir nurimsiu labiau ir atsigausiu 🥰
UOGA18 parašė:
Sveikos,
Man tai gal kokia antra diena tik kaip jaučiuosi šiek tiek geriau iš tos pusės, kad šleikštulys viskam sumažėjo, tačiau nuovargis vis dar toks pat 😊 džiaugiuosi jau ir tuom, nes praeitą savaitė buvo iš vis tragiška, ir bloga buvo labai ir energijos nulis.
Sveikos mamytės, šendiena buvau pas gine pirmam ekoskopui.. Man 12+5 sav. Viskas gerai tik vaiko skranduke puslytė didesnė yra,gal vandens prigėrė ar kokia cista tai siuntima gavau
pas parinatologa į kauno klinika kad patikrintų kas yra.
Labai nerimauju, kad tik viskas būtų gerai... 😏
Mes vakar buvom echoskopui, kaip ir viskas gerai, juda kruta labai, paugejo, net jau pasake kad beveik tikras kad berniukas, bet nuo menesiniu atsilieka 11 dienu, turetu buti 14,4 o yra 13, nieko nesake kad blogai tik sako pasikeicia terminas. Kaip jusu mazyliai ar atsilieka pagal menesiniu laika? 🫣
monilaim82 parašė:
Mes vakar buvom echoskopui, kaip ir viskas gerai, juda kruta labai, paugejo, net jau pasake kad beveik tikras kad berniukas, bet nuo menesiniu atsilieka 11 dienu, t…
Pas mane kaip tik didesnis vaikas ir i prieki, jau su antru taip pat. Manau cia paklaidos nieko baisaus
monilaim82 parašė:
Mes vakar buvom echoskopui, kaip ir viskas gerai, juda kruta labai, paugejo, net jau pasake kad beveik tikras kad berniukas, bet nuo menesiniu atsilieka 11 dienu, t…
Mano atsiliko pagal mm 2d. Per 3mėn prisivijo ir dabar atitinka echo ir mm laiką. Gydytoja sakė būna visaip, gali būti, kad ir aplenks mm, bus didesnis pagal echo.
UOGA18 parašė:
Sveikos![]()
Ar yra mamyciu kas daretes NIPT tyrima?
Taip, dar laukiu atsakymo
UOGA18 parašė:
Sveikos![]()
Ar yra mamyciu kas daretes NIPT tyrima?
Žinoma yra, Dariausi Kauno klinikose, dvyniams neišplėstini daro, kaina 301e
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai