Gane parašė:
Netoje sausinukų privačioje esi greičiausiai 😊 nes yra kita aktyvi 2023 m. sausinukai
Nes man į tokias viešas kartais baisu ką kelti... einu paieškosiu kitos 🤔😁
Gane parašė:
Netoje sausinukų privačioje esi greičiausiai 😊 nes yra kita aktyvi 2023 m. sausinukai
Akso parašė:
Kažkaip galvojau kodėl ten tavęs nėra, pasirodo nežinojai 😊 jo, prisijunk, aktyviai ten plepam 😊
Gane parašė:
Kažkaip galvojau kodėl ten tavęs nėra, pasirodo nežinojai 😊 jo, prisijunk, aktyviai ten plepam 😊
Palikot mane vargšę 😅 juokauju, laukiu patvirtinimo ir būsiu pas jus 😊
emileti parašė:
Sveikos. Nedrąsiai jungiuosi ir aš.![]()
Turiu klausimą toms, kurios lankosi valstybinėse gydymo įstaigose. Kaip jums sekas…
Koks briedas...
Aš problemų neturiu, esu priregistruota Kalinausko g. Centro poliklinikoje ir nėra problemų patekti pas ginę ar šeimos gydytoją. Aišku sekantiems vizitams ir tyrimams jie mane visur registruoja, pačiai nereikia, bet ir ankščiau niekur nereikdavo nieko mėnesiais laukti.
Kobra parašė:
Nerandu as tos uzdaros grupes 😭
Cia fb sausinukai 2023 atrodo, paveikslelis kudikio berods..
Kobra parašė:
Nerandu as tos uzdaros grupes 😭
let_it_be parašė:
Sveikos. Esu tyli skaitytoja, o pilvuko gyventojui trylikta savaitenorejau paklausti toms, kurioms panasus laikas, ar vis dar vargina Jus pykinimas ir kiti blog…
Kaip aš jus suprantu, neišeinu iš toaleto nuo penktos savaitės, o dar į darba reikia, ten turiu svečius priimdinet, kaip po labai blogai imu biuleteni, bet ir gerai dar nebuve, gaunu kas savaite lašelinių, nes kažin ar išgyvečiau, dabar rytais mažiau vemiu, bet bloga ir pykina visa diena, užtai vakarais atsiimu einu miegot tusčiu skrandziu, bijau net pakrutet.
auksele85 parašė:
Kaip aš jus suprantu, neišeinu iš toaleto nuo penktos savaitės, o dar į darba reikia, ten turiu svečius priimdinet, kaip po labai blogai imu biuleteni, bet ir gerai…
Bijau prisikalbeti, bet man rodos sioki toki pagerejima prasidejus 14-tai savaitei pajauciau. Vis dar pykina, truksta jegu, kartais vemiu, kartais tiesiog tampo... na bet jau geriau, turi gi kazkada palengveti 😉 bet va kilogramai auga nuo judejimo stokos
kokius 6 kg jau esu priaugusi 😢
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai