70707102 parašė:
Labas rytas🤗 aš negalėjau į mėsą žiūrėti visą nėštumą, nė gaminti, beprotiškai tasė - mergaitė gimė. 🤭 su abiem nėštumais vėmiau iki paskutinės dienos.
…
Va va man identiskai. Bet mane tampo taip kad aa net iš lovos pakilt negaliu
70707102 parašė:
Labas rytas🤗 aš negalėjau į mėsą žiūrėti visą nėštumą, nė gaminti, beprotiškai tasė - mergaitė gimė. 🤭 su abiem nėštumais vėmiau iki paskutinės dienos.
…
Jola. parašė:
Su abiem mergaitėm taip buvo, šalia lovos visada indą turėjau pasidėjus, tik prabudai ir varai... kilti iš lovos nebuvo kada.
Su abiem gulėjau ligoninėj po savaitę dar lašalinių taip po 5d. Lašindavo ir akyse šviesėdavo.
70707102 parašė:
Su abiem mergaitėm taip buvo, šalia lovos visada indą turėjau pasidėjus, tik prabudai ir varai... kilti iš lovos nebuvo kada.
Tai man ar berniukas ar mergaite tas pats buvo 😀 bet dabar kažkaip labai anksti einant 7 savaitei... o su ankstesniais bent 8-9sav tai dabar delsiu dar į ligonine vaziuoti
Avietė24 parašė:
Sveikos, nu va jau ir aš po daktarės. Buvau pasimatyme su mažyliu. Atitinkam 7sav, nors pagal mm turėtų būti 9sav, bet kadangi sakė jog pastojau prieš pat mm, tai v…
Džiugu
man pas daktare dar tik 20d žiūriu vis į kalendorių laukiu nesulaukiu
Good parašė:
Džiuguman pas daktare dar tik 20d žiūriu vis į kalendorių laukiu nesulaukiu
![]()
Ir man labai laikas nėjo po pirmo vizito, kai tik puslytę matė, bet kai dabar jau pamačiau mažiuką ir, kad širdelė plaka. Dabar jau ramiau 🥰❤️
Avietė24 parašė:
Ir man labai laikas nėjo po pirmo vizito, kai tik puslytę matė, bet kai dabar jau pamačiau mažiuką ir, kad širdelė plaka. Dabar jau ramiau 🥰❤️
o kada pirmą puslytę pamatė?
pura_vida parašė:
o kada pirmą puslytę pamatė?![]()
Pas mane 6sav +1 aiškiai matytis buvo.
Skaičiau pas kitas tokiu laiku, jau ir širdelę matė. Aš lankausi privačiai, tai antradienį keliausi tikiuosi viskas gerai bus🙈
Išėjau nes PRG vis krito iki 27, kai norma minimali 35, o poliklinikoj dar pasakė, kas tau liepė darytis... ir čia viskas gerai. Nusijuokiant pasakė koks dar čia pirmas trimestras, maždaug 5sav. Tai dar čia nė nesilauki leido suprasti.
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai