AsSaSG parašė:
Juokas pro asaras 😃😅
Buvo ir juoko, ir ašarų.. 😅🤦🏼♀️
AsSaSG parašė:
Juokas pro asaras 😃😅
Buvo ir juoko, ir ašarų.. 😅🤦🏼♀️
singlet_tracer_0v parašė:
Pamenu čia buvo mamytė su vaikučiu, kuriam irgi buvo bambos išvarža. Kaip jums sekasi? Kaip išvarža?
Maniškė didelę išvarža turi. Bet aš klijavau pleistrą mėnesį laiko, tai situacija žeeeenkliai pasitaisė. Dabar jau mėnuo kaip neklijuoju, bambytė nebėra iššokus taip žiauriai 🙂 o kaip jums?
AsSaSG parašė:
Visiskai! Apsukta i prieki, galva paremta i raktikauli, puse laiko taip. Tada keiciam poza - guli ant sofkes valgo sonu. Dar kartais vyras stovom veidu i prieki mai…
Nu Manoji pradejo normaliai valgyti kas 3val po 170ml! Pakeičiau mišinuka ir valgo noriai pakeitem i kabrita
Sveikos, Merginos. Gal turite patarimų kaip ir kokį mišinuką pasiūkyti mažiui, kad imtų? Šiaip maitinu pati, bet nakčiai jau norisi duot, atrodo minimaliai trūktų: kėlinėjasi, svoris praeitą mėn mažiau paaugo ir šiaip..bent keletą val gal ilgiau numigtų bent pirmą ratą... Išbandėm Hipp Combiotic, Aptamil Comfort, Tutelli...neima. Moglioja, raukos, stumia.
Tikeksavim parašė:
Sveikos, Merginos. Gal turite patarimų kaip ir kokį mišinuką pasiūkyti mažiui, kad imtų? Šiaip maitinu pati, bet nakčiai jau norisi duot, atrodo minimaliai trūktų: …
O gal ne mišinukas o buteliukas nepatinka?
Monika MIJ parašė:
O gal ne mišinukas o buteliukas nepatinka?![]()
Išbandėm tris. Gal turite ką parekomenduot? Mano pieniuką per buteliuką po biški , bet paima.
Ievuks parašė:
Labukas, gal kuri pirkote tuos miego kursus? Ar tikrai pasiteisino? Kaina nemaža, bet jei padeda, nebūtų gaila 😀
Kas čia per miego kursai? 😀
Ievuks parašė:
Labukas, gal kuri pirkote tuos miego kursus? Ar tikrai pasiteisino? Kaina nemaža, bet jei padeda, nebūtų gaila 😀
O kieno kursais domitės? 🙂
Vienais ir aš buvau susigundžiusi, bet fb grupėj užmačiau apie juos diskusiją ir atšoko noras tokius pinigus "investuoti". Tiesiog supratau, kad dar per anksti mums su griežta dienotvarke ir maitinimais pagal grafiką, ypač, kai manoji jokių soskių nepripažįsta ir tas papulis šiuo metu yra tiek maistas, tiek būdas nurimti/atsipalaiduoti🙄
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai