AsSaSG parašė:
Taip ir yra - nakti apasivercia. Jau kuri laika mazai miegu, vis tikrinu, vis ziuriu i ja. Miega pasukus galvyte, bet man vistiek neramu![]()
Manoji irgi labai vartosi bet dedu i lovyte lizdeli dar tai miega ramei
AsSaSG parašė:
Taip ir yra - nakti apasivercia. Jau kuri laika mazai miegu, vis tikrinu, vis ziuriu i ja. Miega pasukus galvyte, bet man vistiek neramu![]()
Manoji irgi labai vartosi bet dedu i lovyte lizdeli dar tai miega ramei
AsSaSG parašė:
Jūsų bent pasuką galvą... mano veidu į čiužinį 🤦♀️ per miegus verčiasi ant pilvo ir iškart pyksta, atvertus atgal vėl pyksta 🤦♀️
Flamingo parašė:
Merginos. Penktad mums 5 men. Antra savairte keliasi kaa dvi valandas.
Dienos metu neimanoma guldyt. Verkia, belekaip. Ar cia augimo suolis? Ar miego reg…
Matyt regresas
Uzjauciu... tikekimes, netruks ilgai! Kantrybes..
Kartą jau klausiau, bet gal jau bus ir daugiau praėjusių regresą..ar pasikeitė kažkas po jo? Ar grįžo į pradines vežias? Maniškei 6ta savaitė regreso..ir nesuprantu, ar jia čia jau baigėsi / baigiasi..nes miegas neatsistatęs i pradinę būseną..kas mane seniau tenkino 😬😬😬😬
Higuaina parašė:
Kartą jau klausiau, bet gal jau bus ir daugiau praėjusių regresą..ar pasikeitė kažkas po jo? Ar grįžo į pradines vežias? Maniškei 6ta savaitė regreso..ir nesuprantu…
O kiek laiko dabar išmiega? Aš jau gyvenu su regresu kažkur pusantro mėnesio, naktį budinasi kas valandą ir pusantros, retai dvi valandas ištraukia. Labai laukiu, kada grįšime prie 2-3 maitinimų, nors kažkada svajojau apie 1 🤣
Mėtameškinija parašė:
O kiek laiko dabar išmiega? Aš jau gyvenu su regresu kažkur pusantro mėnesio, naktį budinasi kas valandą ir pusantros, retai dvi valandas ištraukia. Labai laukiu, k…
Tai va ir mane domina, ar grįšim prie 2 maitinimų 😂 db keliasi belenkaip. Pvz pora naktų siaip jau buvo visai nieko..pirmas pabudimas apie 3-4 val. Tai jau jau buvo visai nieko. Paskui vėl kas 1 ar 2, gal tik į rytą db jau įminga labiau. Šiaip ji ne tiek, kad atsikelia, o kaip as sakau - blaškosi ir ieško krūties. Jei laiku paduodu, tai toliau ale miega, bet jei suvėluoju, tai jau zirzia 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ jaučiu dar kelios sekundės ir verkt pradėtų 🤦🏼♀️
Pas mus regresas tęsėsi 5,5 sav., tada buvo pagerėjimas ir kurį laiką gyvenom su 2-3 atsikėlimais per naktį ir į lovytę kuo puikiausiai išeidavo paguldyti. Dabar jau kokia 4-ta naktis, kai vėl keliasi dažnai, į lovytę paguldyti neįmanoma, daug verkia, tai dažnai ir miegu apsikabinusi vaiką, bet čia viskas dėl to, nes dantys dygsta... Tai va pasibaigs dantys, prasidės 6-to mėnesio regresas, vėl koks augimo/raidos šuolis, vėl dantys ir pasaka be galo. 😅😅
Flamingo parašė:
Merginos. Penktad mums 5 men. Antra savairte keliasi kaa dvi valandas.
Dienos metu neimanoma guldyt. Verkia, belekaip. Ar cia augimo suolis? Ar miego reg…
Man kas 2val atrodo tobula būtų 😆 maniškė keliasi standartiškai 10 kartų per naktį.. irbdar sugeba valandą arba dvi prabūdraut.. 🫠
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai