Queen of hearts parašė:
Mano mažoji netoli 400g priaugo ir gydytoja nieko apie primaitinimą nesakė, vertina būkle bendrai, jog mergaitė sveika, guvi, raida neatsilieka
O kiek dabar vaikiukas sveria? 🙂 Maniškis iš smulkesnių, irgi lėčiau priauga.
Queen of hearts parašė:
Mano mažoji netoli 400g priaugo ir gydytoja nieko apie primaitinimą nesakė, vertina būkle bendrai, jog mergaitė sveika, guvi, raida neatsilieka
Mėtameškinija parašė:
5,3kg
viktorijabazariene parašė:
Sveikos, 3 menesiu dukrytei paraudusi gerklyte ir sloga ka galima duoti tik šilta pienuka ar yra kokiu vaistuku?
Pagrinde ką pataria daryti turint slogą, tai plauti nosį su jūros vandeniu ir tada tuos snargliukus ištraukti. 😊 Dar labai padeda inhaliacijos, nes drėkinami kvėpavimo takai. Aplamai patartina drėkinti namų aplinką. Gal garintuvą/drėkintuvą kokį turit. Šiaip mums kažkada gydytoja sakė Vibrocil lašiukus į nosytę galima lašint, jei labai užsikišusi. Bet kai lapelyje perskaičiau, jog nerekomenduoja iki metukų, tai apsiėjom ir be jų. 😀 Daugiau nuo slogos tokiems mažiukams juk nelabai ko ir yra.
Mėtameškinija parašė:
Manoji irgi 400gr priaugo tik tai sveria 5kg bet 200gr nujeme
viktorijabazariene parašė:
Manoji irgi 400gr priaugo tik tai sveria 5kg bet 200gr nujeme![]()
Ką turite omeny nuėmė 200 g? 🙂 Mano vaikis 2,5 mėn. šiandien pasvėrėm - 5 kg lygiai, tai dar kažkiek paaugs, bet irgi nevarom kilogramais 😁
Mėtameškinija parašė:
Ką turite omeny nuėmė 200 g? 🙂 Mano vaikis 2,5 mėn. šiandien pasvėrėm - 5 kg lygiai, tai dar kažkiek paaugs, bet irgi nevarom kilogramais 😁</blockq Tai labai gerai manau tiek sverti nes manoji tik 3men sveria 5kg![]()
Piktoji parašė:
Help! O ką daryti, mano pieno nevisada užtenka, o mišinį atsisako gerti. Žiaukčioja, spjauna. Bandėm Tutteli, Kabritą, Hipp 😱 Bandžiau sumaišyti mp 80ml ir pm 40ml,…
Bandykit duot nakti, kai apsnudus.
Maniske siandien isgere 180 mano pieno ir DAR norejo! Daviau musinuko - rekia, spjauna! Toooooks ryskus augimo suolis sikart! Sakes!
Piktoji parašė:
Help! O ką daryti, mano pieno nevisada užtenka, o mišinį atsisako gerti. Žiaukčioja, spjauna. Bandėm Tutteli, Kabritą, Hipp 😱 Bandžiau sumaišyti mp 80ml ir pm 40ml,…
Atsiprašau, bet aš visai nesuprantu šito "neužtenka pieno, tai duodu dar mišinio." Pienas gaminasi paklausos-pasiūlos principu, tai jei primaitinsit mišiniu, jo ir toliau nesigamins, kiek reikia, nes kūnas nesupras, kad pieno vaikui reikia daugiau. O kad yra dienų, kai atrodo, kad pieno neužtenka, yra normalu. Jei vaikas pakankamai stimuliuos krūtis, kitai dienai jo "užsakys" daugiau. 🤔
Monikaretro parašė:
Atsiprašau, bet aš visai nesuprantu šito "neužtenka pieno, tai duodu dar mišinio." Pienas gaminasi paklausos-pasiūlos principu, tai jei primaitinsit mišiniu, jo ir …
Laukt su spiegianciu kudykiu "kitos dienos" siulote? Maniskei turi duoti DAR cia ir dabar.
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai