Saulyte2323 parašė:
sveikos,
ar jum jau matosi pilvukas( toms kurios pirma karta nescios)
Jau maaatosi 😅 ir gan sparčiai auga svoris 🤭🤭 turbūt normalu, nes labai sumažėjo fizinio aktyvumo bei maisto racionas
Saulyte2323 parašė:
sveikos,
Jau maaatosi 😅 ir gan sparčiai auga svoris 🤭🤭 turbūt normalu, nes labai sumažėjo fizinio aktyvumo bei maisto racionas
Saulyte2323 parašė:
sveikos,
man nesimato, bet esu stambi tai ir siaip turiu pilva
Saulyte2323 parašė:
sveikos,
Man tuoj bus 15 sav., tai matosi pilvas jau, bet aš dvynukų laukiuosi gal dėl to kiek anksčiau išryškėjo 😊
Caroline parašė:
Sveikos, ar yra ką kamuoja skaudantis skrandis, pykinimas visą laiką? Atrodė ju gerėja ir vėl atkrytis. Negaliu pasikelt iš lovos nes lb pykina ir skauda skrandį, k…
Kreipiausi į savo ginekologą, pradžioje skyrė vaistus nuo pykinimo, bet po kurio laiko prasidėjo stiprūs vėmimo priepoliai, tai ginekologas išrašė siuntimą į stacionarą, savaitę pagulėjau, atlašino skysčius, grįžusi toliau geriu vaistus, pykinimas ir vėmimas visiškai nepraėjo, savijauta dar prastoka, bet kaip ir minėjo man, iki 5 kartų per dieną vėmimas dar yra normalu nėščiajai. Esant paūmėjimui vėl patarė kreiptis į ginekologą ir atgal lašintis, nelabai ką daugiau ir padaryti įmanoma
juoda8 parašė:
15 pilnu mums, jau matosi gan akivaizdziai, bet pas mane pilvas pries nestuma lygus kaip lenta buvo tai gal del to taip ir pastebiu. Galvojau kad tik man taip akiva…
Sveikos man truputy matosi pilvukas 15sav yra. Trečias nėštumas. Svorio nepriaugau dar numečiau 4kg nes vėmimas mano draugas 🤣
sveikos, gal tiksliai kas zinote, jei tarkime sodroje pasiimu 18 men, bet darbe 24 men atostogu, ar galiu jei man nepavyks pasitaupyti, ar del kitu priezasciu grizti i darba tarkime kai vaikui sueis 20 menesiu, o ne 24 men? ar cia jau nuo darbdavio priklausys? kokia tvarka? aciu!
laurrrra parašė:
sveikos, gal tiksliai kas zinote, jei tarkime sodroje pasiimu 18 men, bet darbe 24 men atostogu, ar galiu jei man nepavyks pasitaupyti, ar del kitu priezasciu grizt…
Taip galite, darbe rasote prasyma ir grystate. Pas mus daznai taip buna,kad tai anksciau tai veliau grysta.
Vit1 parašė:
Sveikos, man 15savaičiu trečias ir sunkus neštumas biliotenej esu nuo 6savaites ir galbut išbusiu visa neštuma iki kol išeisiu dekretines. Kaip sodra skaičiuoja dek…
Lygiai taip pat kaip ir dirbant - imsis Sodros išmokų vidurkis už tuos mėnesius kai buvot biuleteny
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai