Elanders parašė:
Čia tos paracetamolio? O kokio stiprumo - 125 ar 250?
Pradžioj patiems mažiausiems yra 80 mg. O vėliau pagal svorį ir tos didesnio stiprumo. 🙂
Elanders parašė:
Pradžioj patiems mažiausiems yra 80 mg. O vėliau pagal svorį ir tos didesnio stiprumo. 🙂
Elanders parašė:
Geriau 80 berods, efferalgan, panaudojau jas vieną kartą po skiepo, turėjau ir paracetamolio tai gulėt liko.
Su columbia ryškiai per karšta dar bus, kad ir be pledo, jis gi grynas puchavykas
Pati pakeitalioju flysiniu columbia arba h&m plonesniu.
Pas mus vaistinėlėj kol kas espumisan, vitaminas D, termometras, likęs nuo pirmagimės ir snarglių aspiratorius
Na ką mamytės
kaip dėjo mano jaunuolis, nuo 14val prasidėjo labai aiškus reguliarūs sąrėmiai, aš ramiai pasitikrinau ar viskas susiruošta, išsidžioviau skalbinius, susidėjai dar vieną skalbimą, nu kur gi skubėt, prieš keturias dar vyras praeidamas paklausė ar dar gali lauke pasidarbuoti ar jau eit ruošti, ne tai žinoma eik ko čia skubėt vis dar taip pat kas 12min 🤣 aha 16:40, jau sūnaus prašau, kad kviestų tetį, o tai tik pukšt pajaučiau ir supratau, kad vandenys bėga 😅 aišku mano brangusis kaip visada panikoj, bėga rengtis, bėga praustis. O aš nesuprantu..vandenys tai nubėgo, o sąrėmiai aprimo...trumpučiai atliko 😳 dar važiuojant į ligoninę sugalvojau, kad davai stabtelk parduotuvėj paimk ką nors užkąsti gi gims naktį...valgyt tai niekas neduos, o man labai bloga būna jei nepavalgau laikų 😅 17:30 pasiekėm ligoninę, pamatavo tonus, aparatas kaip visada man sąrėmių nerodo, akušerė pasimetusi, bet sako būna tikrai ir negalima visiškai aparatu pasitikėt. Apžiūrėjo gydytoja, 4cm, nuleido dar vandenų...žali...bet tonai geri, tai be streso pildo dokumentus viską. A man jau stresiukas jaučiu, kad sąrėmiai labai smagiai tankėt pradėjo...sakau, žinokit mano gimdymai labai greiti 😅 perkelė į gimdyklą, čia akušerės pusiau juokaudamos, sako kitoj gimdykloj dar vieną turim, bet ji jau visą dieną - pirmąkartė, tai maždaug davai merginos lenkčių, kuri pirma 🤣 ir juokas ima, ir skauda. Žinot sakau viskas! Teko varkšėm visas budinčias akušeres sukviesti nes pradėjom abi kartu, kad stumt norim 😅 19:05 Aleksas gimė, o jaunuolis pasirodo ohoho koks rimtas 😳😳 60cm ir 4556g 😅 gerai, kad du komplektus rūbų buvau pasiėmus, į vienus net netilpo 😅
Gulim jau palatoj, vyras išvažiavo pas vyresniuosius vaikus, tai prisakiau ryte didesnių rūbų atvežti 😅 nesitikėjau tokio dičkio
prognozavo, kad apie 4kg bus, dar vis ginė pasijuokdavau, kad kaip ketvirtam tai ir 5kg nebaisūs, tai va prikalbėjo 🤣
Tai va toks kurios dar laukia savo mažylių linkiu kuo sklandesnio ir paprastesnio gimdymo! Visi skausmai pasimiršta tą pačia minutę kai tik juos paguldo ant krutinės ❤️❤️❤️
Tiesa kadangi vaikinas didelis, tai sakė gliukozės tyrimus dar padarys, bet vaikų gydytojas iškart nuramino, kad jo akimis viskas gerai, vaikutis tvirtas, sveikas, nors ir buvo labai susivyniojęs į virkštelę ❤️❤️❤️
Guapa parašė:
As ir dairausi Columbia, o kurį dydį ėmėte? 🙂
dar nepirkau, bet 100% visai žiemai užteks 0-3. Na jeigu išaugs, ne problema įsigyt 3-6. nors manau nereikės
Dar grįžtant prie herpes temos tai man su pirmagime labai nenusisekę buvo. Tuo metu dukrytei tik virš metukų buvo, o aš herpesu susirgau, aišku ir saugojausi ir atrodo vaikučio nei bučiavau nei įrankiais dalinausi, bet jinai nuo manęs užsikrėtė. Ir užsikretė ne tai kad puslele ant lūpos o visu stomatitu (kai tokios puslelės atsiranda burnos ertmėj). Tai net ligoninėj savaitę beveik gulėjo, nes skausmingos tos pūslelės, nei valgė nei gėrė, buvo košmaras. Žinoma negasdinu, bet laaaabai jau saugotis reikia. Atrodo ne baisi čia liga, bet mažiukai kitaip viską perneša 😮💨 Dabar kai pasikartoja herpes, tik pajaučiant kad ant lūpos kyla iškart pleistriukas, tabletė ir extra higiena 🫠
Guapa parašė:
As ir dairausi Columbia, o kurį dydį ėmėte? 🙂
Mažiausią 56 ar tai 0-3
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai