Aus.B parašė:
Sveikinimai 🫶🏼🐣🤗 Kaip idomu, jauciu atsisedi
minutei ir galvoji, tai kaip cia dabar bus 😀🫣🤗
Planuok neplanaves, jei kitaip nesigauna. Mes sito antro žirniuko laukiam 10 metų su 6 operacijom ir 4 nesekmėm,tai tiesiog taip jau yra lemta
Aus.B parašė:
Sveikinimai 🫶🏼🐣🤗 Kaip idomu, jauciu atsisedi
minutei ir galvoji, tai kaip cia dabar bus 😀🫣🤗
Planuok neplanaves, jei kitaip nesigauna. Mes sito antro žirniuko laukiam 10 metų su 6 operacijom ir 4 nesekmėm,tai tiesiog taip jau yra lemta
Manee parašė:
Dėl klubo 35+ pritariu 🤣🙌. Aišku galvoje pilna visokių minčių ir aišku dažniausiai tai negatyvios. Daug nežinomybių, bet.... Reik kažkaip išlikti ramioms ir tikėt, …
Man butu pirmas leliukas, todel labai tikiuosi, kad viskas bus gerai 🤗👼🏻🥰 Zinoma, kad niekas neapsaugotas ar tau 25 ar 35, riziku daugiau, bet kartais tesinga gyveno buda vedantanti moteris biologiniu amzium gali pralenkt ir jaunesnes 💁🏼♀️
Uz 35+ moteru kluba 🥂 ir maziau baimiu 🤍
Zyziukia parašė:
Vilniuje, o ir visoje Lietuvoje, geriausia Beniušienė. Krasovakaja dar labai gerai.
Beniušienė tikrino pirmą kartą tikrino. Reikes bandyti vėl ❤️
JuljanaS parašė:
Ar kažkam yra panašiai kaip man kad dingo krūtinės skausmas?
Man tai dingsta tai atsiranda, klausiau savo gydytojos sakė viskas normalu. Porą dienų išvis neskaudėjo, tik padidėjusi, o va šiandien duria tai vieną tai kitą. Tai manau normalu viskas.
giunul parašė:
Man tai dingsta tai atsiranda, klausiau savo gydytojos sakė viskas normalu. Porą dienų išvis neskaudėjo, tik padidėjusi, o va šiandien duria tai vieną tai kitą. Tai…
O man net ir pamažėjo atrodo.
JuljanaS parašė:
O man net ir pamažėjo atrodo.
Gal tik taip atrodo ? Kiek esu skaičiusi kad jei visiškai staiga subliūkšta krūtinė nėra geras ženklas. Bet gal pas Jus yra daugiau simptomų, ne vien krūtinė.
giunul parašė:
Gal tik taip atrodo ? Kiek esu skaičiusi kad jei visiškai staiga subliūkšta krūtinė nėra geras ženklas. Bet gal pas Jus yra daugiau simptomų, ne vien krūtinė.…
Gal tik atrodo, tikiuosi viskas gerai. Šiuo metų apsirgusi esu, tai jokių kitų simptomų apart gripo nejaučiu.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai