_ievute_ parašė:
12 val vizitas. Tai jau nebemiegu. Jaudulys ima viršų. Ir šiaip su miegu prasti reikalai... labai prasti. Siek tiek papykina, krūtinė jautri, popiet pogulio reikia,…
Viskas bus gerai. Laikom kumštelius už jus
_ievute_ parašė:
12 val vizitas. Tai jau nebemiegu. Jaudulys ima viršų. Ir šiaip su miegu prasti reikalai... labai prasti. Siek tiek papykina, krūtinė jautri, popiet pogulio reikia,…
Viskas bus gerai. Laikom kumštelius už jus
Manee parašė:
Oo, kaip fainai. Lauksim gerų žinių 🫂♥️🙌
Dar ne. Net nepaskirtas jis. Tikriausiai apie 12-tą savaitę bus kaip ir su pirmagimiu 🙄
Aš jau apsilankiau pas ginekologę taip pat, pagal mm atitinka itin tiksliai (penktadienį buvo 5sav. 5 dienos). Tai per echo nelabai ką supratau, nors gydytoja jau sakė lyg ir įžvelgia širdelės veiklą. Bet kaip man bloga.. 🫠 Ryte atsikėliu jau pavargusi, atrodo negaliu nieko daryt, lyg po maksimaliai audringo vakarėlio.. Pykina taip pat labai, išrašė Xonvea gydytoja - atrodo kažkiek padeda 🤔 Sekantis vizitas po 3-4 savaičių. Jau laukiu 😍
AureMe parašė:
Aš jau apsilankiau pas ginekologę taip pat, pagal mm atitinka itin tiksliai. Bet kaip man bloga.. 🫠 Ryte atsikėliu jau pavargusi, atrodo negaliu nieko daryt, lyg po…
Aš eisiu vizitui pirmam tik kitą pirmadienį pas gydytoją, bet irgi labai pykina, silpna, jėgų 0 į povakarę ant miego traukia baisiai. Žodžiu visa puokštė simptomų nuo pirmų dienų kaip ir su pirmu nėštumu taip ir dabar. Bet nieko mes stiprios ir viską iškentėsim ir pereisim dėl tų mūsų vaikiukų 😊
DandelonFuzz parašė:
Sveikos. Iškilo kvailas klausimas. Flo kažkaip nepažymėjo paskutinių mmm. Tai pirma neštumo diena skaitosi kaip paskutine mmm diena? Pas mane Liepos 1 diena rodo, k…
Šiaip jei neklystu, pirmoji nėštumo diena skitosi paskutinių mm pirma diena
Manee parašė:
Šiaip jei neklystu, pirmoji nėštumo diena skitosi paskutinių mm pirma diena
Šiandien buvau apžiūroje. Tikrai pirmojo nėštumo diena yra paskutinių mm pirma diena.
Manee parašė:
Hmmm 🫣 pykinimas kažkaip vis mane pakankina ir vis bijau kad nebūt baisiau ( nes šiuo metu dar visai pakenčiamai). Krūtinė labai skausminga. Ypač vakar naktį... Ojo…
as siandien buvau jau antroje apziuroje
viskas gerai, turetu buti 7+2 o pagal echo 7+4
matem sirdute 🥰 nuostabus jausmas!👼🏻
tik pasake yra issipletusiu kraujagysliu,tai gali buti pakraujavimas, jo labiausiai bijau...
bi111 parašė:
as siandien buvau jau antroje apziuroje![]()
viskas gerai, turetu buti 7+2 o pagal echo 7+4matem sirdute 🥰 nuostabus jausma…
Viskas bus gerai, tikrai 🌺
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai