dobilėlis7 parašė:
Nebūtinai iškart pamatys 😁 Man pamatė iš antro 😁 Bet kuriuo atveju, pilve nešiojate stebuklą! Sveikinimai ❤️
Ačiū, jau noriu prisijungti prie grupės tik nežinau liepinukų ar rupjūtinukų🤣 kol dar nenustatė datos ginė
dobilėlis7 parašė:
Nebūtinai iškart pamatys 😁 Man pamatė iš antro 😁 Bet kuriuo atveju, pilve nešiojate stebuklą! Sveikinimai ❤️
Ačiū, jau noriu prisijungti prie grupės tik nežinau liepinukų ar rupjūtinukų🤣 kol dar nenustatė datos ginė
Jungiuosi ir aš, MoDi dvynukai ♡
Kol kas gimdymo datą rodo gegužės 26 - birželio 3 d..Bet visos žinom, kad dvynukai dažnai atkeliauja anksčiau.
Su dvynukais nėštumo testas jau po poros sekundžių kažkur 7 savaitę nusidažė labai ryškiai antra juostele. Jaučiau visus nėštumo simptomus kaip pagal kalendorių, ir gana stipriai, kas, kiek supratau, su dvyniais dažna, nes hormonų daugiau. Dabar nėštumo slogos stadija.
Ar kuri nors dar laukiasi identiškų?
Sveikos, prisijungiu ir aš 🙊 jau pirmo scano metu 4-5 sav. matė dvi puslytes ir du žirniukus. Šiandien tikrai pasitvirtinome, du mažiukai, širdutės plaka 🙊 pertvara nemaža, tai bus neįdentiški. Jaudinuosi nerimauju kaip kas. Minėjo gine, kad nemažai reikės važinėti į Kauną. Gal kažkuri jau daugiau galėtų apšviesti, papasakoti apie tai kaip vyksta priežiūra daugiavaisio nėštumo 🙊
Baikštukė parašė:
Sveikos, prisijungiu ir aš 🙊 jau pirmo scano metu 4-5 sav. matė dvi puslytes ir du žirniukus. Šiandien tikrai pasitvirtinome, du mažiukai, širdutės plaka 🙊 pertvara…
Prisijunkite i musu privacia grupe🤍
Baikštukė parašė:
Sveikos, prisijungiu ir aš 🙊 jau pirmo scano metu 4-5 sav. matė dvi puslytes ir du žirniukus. Šiandien tikrai pasitvirtinome, du mažiukai, širdutės plaka 🙊 pertvara…
Sveikinimai, nieko ypatingo apart dažnesnių vizitų ;) 12, 18 sav., apžiūros vyko 3 lygio ligonineje, tuose tarpuose vykdavau kas 3 savaites pas savo gydytoją dar.
Dabar nuo 24 sav. į Santaras važinėju kas savaitę, stebi dienos stacionare, kelios valandos ir namo važiuoju.
Ne visoms to stebėjimo reikia, kitos tęsia įprastus vizitus kas 2-3 savaites.
Baikštukė parašė:
11-13 sav. darys didesnį skenavimą su detalesniu echoskopu perinatologijos centre, apie 20 sav. turbūt irgi. O visa kita priklausys ir nuo jūsų nėštumo eigos, nebūtinai reiks tiek daug į Kauno Klinikas važinėti, jei nėštumas nerizikingas, neras jokių patologijų, augimo nevienodumo ir t.t.. Gimdymas III lygio ligoninėje, tai ten arba Santarose. Taip pat kas dvi savaites (o vėliau - dažniau) lankysitės pas jus prižiūrinčią ginekologę.
Mano 12 sav. ir 16 sav. jau buvo Kauno Klinikose, o dabar paskirta kas dvi savaites ten pat ir toliau tarpuose pas prižiūrinčią ginekologę. Bet aš rizikų turiu.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai