Gandriukas43 parašė:
Sveikinu Emilio mamyte, jau pasiekus finišą. Gero augimo ir ramiu nakteliu!
Aciu Jums 😉
Gandriukas43 parašė:
Sveikinu Emilio mamyte, jau pasiekus finišą. Gero augimo ir ramiu nakteliu!
Aciu Jums 😉
Mergelytė parašė:
Sakykite ar gali pykinti nuo kaklelio vėrimosi skaitinėjau bet daug informacijos neradau sendiena visą dieną jaučiuosi nelabai kaska visą dieną vidurius paleidę jau…
As pradejau vemti kai kaklelis buvo atsiveres 2 cm. O uz dveju valandu jau buvo atsiverimas 10 cm.
Tetes pukelis parašė:
Noriu paliesti tema apie💶💶💶 davima daktaram,ar esat davusios kuriom ne pirmas leliukas? Ar planuojat duoti pvz. Anesteziologui pries CP? Nes as asmeniskai nesu davu…
Man vieną kartą buvo taip, kad skyriaus vedėjas prieš išleisdamas dukrą į kitą skyrių staiga pasidarė itin lipšnus, komentavo, gyrė viską iš eilės - dukros ramų būdą, drabužėlius, rajoną, kuriame tada gyvenome, paskui kai likom dviese palatoje jis demonstratyviai ėmė rodyti į savo chalato kišenę. Iš pradžių galvojau, kad man vaidenasi, bet pakartojo gal 10 kartų... Sutrikau, nes net minties neturėjau kažką duoti, be to, nebuvau nusiėmusi grynųjų, tai praignoravau ir tiek... Bet laaabai nejauki patirtis 😳🫣 vieną kartą gyvenime tik esu padavusi daktarui, bet ne savo noru. Kai buvau paauglė, operavo man akį, po operacijos dėdė įkišo man vokelį - sako, atsidėkok gydytojui... Net nežinojau nei ką sakyt, nei kaip paduoti, kažką suveblenau, ištiesiau tą vokelį, gydytojas be ceremonijų paėmė ir tiek 🙈 bet šiaip esu prieš kyšius, nebent gėlių išsirašydama nunešu.
Kami1987 parašė:
As pradejau vemti kai kaklelis buvo atsiveres 2 cm. O uz dveju valandu jau buvo atsiverimas 10 cm.
O jums dare epidiura?
viiva parašė:
Man vieną kartą buvo taip, kad skyriaus vedėjas prieš išleisdamas dukrą į kitą skyrių staiga pasidarė itin lipšnus, komentavo, gyrė viską iš eilės - dukros ramų būd…
Aš išvis esu prieš kyšius. Ir prieš padėkas po gydymo suteikto. Dirbu šiek tiek medicinos srityje, tad tikrai galiu pasakyt, jog tų caro rūriko laikų gydytojų yra, kurie ima, akivaizdžiai prašo. Šlykštu net. Bet yra ir babyčių, kurios kiša, net ir atsisakius.
Aurelelyte parašė:
Aš išvis esu prieš kyšius. Ir prieš padėkas po gydymo suteikto. Dirbu šiek tiek medicinos srityje, tad tikrai galiu pasakyt, jog tų caro rūriko laikų gydytojų yra, …
Cia gal kiek i kita tema istorija bet irgi apie kito zmogaus nuomones nesupratima. Tai kai dirbau losimo automatu salone mums buvo pasakyta kad negalim imt arbatpinigiu is klientu. Visur aisq kameros dirbdavom po du. Tai viena kliente kai laimejo is aparato kiso man lygtais £10 ar £20 sakau negaliu imt, neleidžia, visur kameros maždaug aciu nereikia 🙂 tai ji tiek supykus buvo kad mete tuos tipsus ant zemes mum ir isejo. Na ka as darysiu taip ir palikau gulet juos ant žemės. Paskui kolega pasikele ir pasieme😐 tiesiog yra labai užsispyrusiu nesupratingu zmoniu kurie gal galvoja kad atsisakai is mandagumo arba dar sunkiau suprast jei toj pacioj vietoj vienas darbuotojas ima kitas staiga ne🤔
greatG parašė:
O jums dare epidiura?
Taip, padare likus nepilnoms porai valandu iki vaiko gimimo.
Masha parašė:
Šnd nulipinedama nuo kedes, su atlosu susitrenkiau pilvo sona. Judesius jauciu, nekraujuoju. Ar galejo kas blogo atsitikti? Ar kas bors turejote panasiu traumu?
Susimušusi nebuvau, bet būna, kad užsimiršusi stipriau susilenkiu, tai pagalvoju, ar neprispaudžiau vaiko 😳 na lyg ir nieko kol kas...
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai