festina lente parašė:
O tai kaip žadat padėti? Koks tada tas geras padarytas darbas? Nuomą būtų susiradęs anksčiau ar vėliau ir be jūsų. Geri darbai ne už pinigus daromi.
Na, jiems būsto reikėjo.
Paprastai...daiktais, kurių neturi.
festina lente parašė:
O tai kaip žadat padėti? Koks tada tas geras padarytas darbas? Nuomą būtų susiradęs anksčiau ar vėliau ir be jūsų. Geri darbai ne už pinigus daromi.
Na, jiems būsto reikėjo.
Amadeja. parašė:
Na, jiems būsto reikėjo.
O jums nuomininkų reikėjo. Tai jeigu taip traktuoti pagalbą tautoms, gaunasi kaip ir ukrainiečiai lietuviams gerą darbą padarė
Aš 5 eur paaukojau, kolkas tik tiek. Bet su mb kalbėjom ir apie ženklesnę sumą, tai gal taip ir pasarysim. Daiktų jau visi privežė tiek, kad nuvežt nesugeba, o ir klausimas, kiek jų reikia.
O buto nuomą pamažint tai tas pats būtų, kas pagalba remiant pinigais. Žmonės gal namus tikrus prarado tėvynėje, gal dar praras.
Ir atsakant amadėjos žodžiais, taigi vyras dirba, gerai uždirba, užsidirbs, galit šiek tiek ir paaukoti 😉
O šiaip tai manau, kad neturi būt prievartos remti, aukoti. Tik ir girtis reikia sakyčiau vietoj ir laiku
AgotukasM parašė:
Nu tai 5€ gi čia tikrai mažai, Deize. Nemanau kad amadejai kažką tuo klausimu priekaištaut gali 🤣
Mažai mažai, tiesiog buvo kažkoks paramos koncertas, tai ir prisijungiau. Tikiuosi paaukosim ir daugiau 😊
O ar priekaištauju? Tik pasiūliau 😉
AgotukasM parašė:
O pačios kaip jau padejot? 😆
Ji pasigyrė,kad tai geras darbas ukrainiečiams karo metu - tai ir ieškom, kur jis ir kuo čia tai pagalba
Aš tai nieko neparėmiau. Gal dar paremsiu. Mokesčius moku :), čia mano parama.
Apskritai tai šaunuoliai lietuviai, kad remia visaip kaip.
Čia dar anksčiau, po Krymo perėmimo, agituodavo už paramą nupirkti ukrainiečiams ginklų, specifinių kažkokių, gal prieštankinių
neatsimenu. Tai labai norėjosi, bet neišdrįsau. Konkretūs ginklai ir bus panaudoti pagal paskirtį. Tai va, man lengviau remti gyvūnų asociacijas.
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai