Inguteee1 parašė:
Šiaip Zibor kaina 22eur. O jei dar gintarinės senjoro kortelę gausit ir pirksite iki 12h ir bent 3pakuotes tai 20% nuolaida gausis.
As internete ziurejau tai rase kosmine kaina 🥶 jeigu yra kaip sakot tai nuraminot 😊
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnįInguteee1 parašė:
Šiaip Zibor kaina 22eur. O jei dar gintarinės senjoro kortelę gausit ir pirksite iki 12h ir bent 3pakuotes tai 20% nuolaida gausis.
As internete ziurejau tai rase kosmine kaina 🥶 jeigu yra kaip sakot tai nuraminot 😊
RasaMoc parašė:
Taip patvirtintas ir leistis reikia kasdien 🤷🏻♀️
Supratau , man nepatvirtintas , prieš 11 m darytas . Tai kartoti sakė nėra prasmes , esu po 3 persileidimu. Tai laukiu 11 d , jei patvirtins širdeles plaukimą sakė skirs taip PAT .
Inguteee1 parašė:
Ne visiškai tiesa. Jūsù 2500 tad ir kainuoja 22 e. O jei reikia leistis 3500, tuomet be nuolaidú kaina daugumoje vaistiniù apie 40 eurù 10 vnt. Mėnesiui jau apie 100-120 e. Suma nemenka. Priklauso nuo stiprumo vaisto
Žalia_Mėta parašė:
Ne visiškai tiesa. Jūsù 2500 tad ir kainuoja 22 e. O jei reikia leistis 3500, tuomet be nuolaidú kaina daugumoje vaistiniù apie 40 eurù 10 vnt. Mėnesiui jau apie 10…
Na va man reikia 3500 🥺 as ir sakau kad meta didele suma
RasaMoc parašė:
Na va man reikia 3500 🥺 as ir sakau kad meta didele suma
Pigiausiai kà atradus esu per visà laikotarpį, tai Norfos vaistinės jú nuolaidù valandomis. Pabandykite įsigyti ten, šiek tiek pasitaupo
Žalia_Mėta parašė:
Pigiausiai kà atradus esu per visà laikotarpį, tai Norfos vaistinės jú nuolaidù valandomis. Pabandykite įsigyti ten, šiek tiek pasitaupo
Kokia gaunasi kaina?
Sveikos ar kas nors sirgote covidu nėštumo metu leidžiantis zibor (aspirino nenaudoju dėl buvusio kraujavimo ir buvusios hematomos). Zibor naudoju 2500. Gydytojai tik ryt paskambinsiu. Ar jums neliepė didint zibor dozes sergant covidu ? Labai neramu. Galvoju gal šiandien pačiai dar puse susileisti
PoniaPopins parašė:
Merginos, prašau pagalbos, gal žinote kas konsultuoja dėl galimo AFS privačiai, kad nereiktų laukti 4 mėn. Ir kad paskirtų kraujo tyrimus privačiai.
Abraitis Kaune , ketvirtadieniais
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai