Saule323 parašė:
Jei as 2021metai dirbau nuo sausio iki spaliomen( gaunasi 10men stazo) tada nebedirbau niekur ir 2022 metai dirbsiu balandi ir geguzi, o birzelio 1d. iseinu i dekre…
Gausit, jeigu netruks nei dienos iki 12 men stazo.
Saule323 parašė:
Jei as 2021metai dirbau nuo sausio iki spaliomen( gaunasi 10men stazo) tada nebedirbau niekur ir 2022 metai dirbsiu balandi ir geguzi, o birzelio 1d. iseinu i dekre…
Gausit, jeigu netruks nei dienos iki 12 men stazo.
Jolanta-K@J mama parašė:
Cia apie vaiko prieziuros ismoka.
Bet stazo reikalavimas nesikeicia, kaip dabar reikia tureti 12 men stazo per pasku…
Tai turbut visiskai nieko negausiu, jei buvo minimali alga ir 5 men pertrauka buvo pries gimdyma tarp stazo per 24men.
Saule323 parašė:
Tai turbut visiskai nieko negausiu, jei buvo minimali alga ir 5 men pertrauka buvo pries gimdyma tarp stazo per 24men.
Prisijunkit prie sodros, atidarykit suvestine, informacija apie ligos ir motinystes soc.draudimo staza, iveskit dekreto data ir suformuokit, matysit kiek dabar turit stazo ir paskaiciuosit kiek truks iki reikiamo.
Jolanta-K@J mama parašė:
Prisijunkit prie sodros, atidarykit suvestine, informacija apie ligos ir motinystes soc.draudimo staza, iveskit dekreto data ir suformuokit, matysit kiek dabar turi…
Tai stazo man gausis , nes per 24men isdirbus busiu 12men , bet jus sakot, kad jei iki gimdymo skaiciuoja pagal paskutiniu 12men pajemu uzdirbtu suma.... tai as nieko tada isvis negauciau, nes pagrindini mano staza sudaro pernai metais dirbti 10men, o siais gausis tik 2 men pries dekreta
Saule323 parašė:
Tai stazo man gausis , nes per 24men isdirbus busiu 12men , bet jus sakot, kad jei iki gimdymo skaiciuoja pagal paskutiniu 12men pajemu uzdirbtu suma.... tai as nie…
Na tai ir viskas, stazo turesit, ismoka gausit.
Yra ismoku grindis, siuo metu 240 eur minus mokesciai, tad ja ir moketu.
Spyko parašė:
O jei vienas is tevu neturi stazo gauti ismoka, tai kaip su tais dviem neperleidziamais menesiais? Is 18 menesiu gausime apmokamus tik 16?![]()
Na taip.
mmmm3030 parašė:
O gal zinot kada seimas planuoja priimti ta istatyma? As kaip tik ant ribos, gimdymo data rugpjucio 2 d.
Jei priims įsigalios nuo šm rugpjūčio 😒
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai