Evuttė parašė:
Siaip mum tik du reikiabi istraukti, jokiu skyluciu nieko neturim, nebent jie dar kazka trauktu
Tai kodėl jums uk tiek daug traukti nori? Kiti pažeisti? Nes jei taip, tai ir tuos iškart tvarkytų.
Evuttė parašė:
Siaip mum tik du reikiabi istraukti, jokiu skyluciu nieko neturim, nebent jie dar kazka trauktu
Tai kodėl jums uk tiek daug traukti nori? Kiti pažeisti? Nes jei taip, tai ir tuos iškart tvarkytų.
Lūšiukė parašė:
Jiem viskas gerai, tiesiog mergaite verke, nu bijo dantistu, ir nauja vieta niekad ten nebuvus, o ta dantiste ale profesionale paziurejo juos tik, ir pasake kad jeigul butu infekcija ir pan tai uztat reik traukt apie 10 dantu, bet tas jeigul tai skamba nelogiskai, nes nuotraukos nepadare ir ale zino, nesamone
Sveikos labai įstrigo faktas, kad dantukai dygo pažeisti. Draugė tuo metu buvo vegetarė, mergaitei davinejo tik daržovių kosytes, kai pradėjo dygti dantukai. Jokių arbatų, jokio pridetinio cukraus. Tėtis mergytės žaliavalgis, bet jie labai stebejosi, kad mergytei 5 dantukai dygo visiškai sugedę. O kas kiek laiko reiktų pasitikrinti vit D ? Jau kurį laiką jo tikrai nenaudojam. O saulės tikrai mažai.
Evuttė parašė:
Jiem viskas gerai, tiesiog mergaite verke, nu bijo dantistu, ir nauja vieta niekad ten nebuvus, o ta dantiste ale profesionale paziurejo juos tik, ir pasake kad jei…
Ne visada infekcija matosi nuotraukose. Man trauke 1 danti lietuvoj, kai istrauke, pasake, kad teks ir kita salia esanti traukti. Tai siuo atveju dantiste neklydo ir JUs ispejo. Tik nesuprantu kodel 10, nes jei 2 sugede, tai tada max 6, nes 2 salia esantys. Bet cia cia tik prielaidos.
Vasarosgaiva parašė:
Ne visada infekcija matosi nuotraukose. Man trauke 1 danti lietuvoj, kai istrauke, pasake, kad teks ir kita salia esanti traukti. Tai siuo atveju dantiste neklydo i…
Na nezinau, du kruminiai su infekcija tikrai, kitoj pusej dvieju kruminiu jau nera nes jie isluzinejo, tai nezinau, ziuresim ka LT pasakys
black panther parašė:
Sveikos labai įstrigo faktas, kad dantukai dygo pažeisti. Draugė tuo metu buvo vegetarė, mergaitei davinejo tik daržovių kosytes, kai pradėjo dygti dantukai. Jokių …
Ne prie ko cia veganizmas ir vegetarizmas. Mano visi vaikai vegetarai. Sveikesniu vaiku net su ziburiu nerasi. O vegetarizmas ir vid D trukumas visiskai ne prie ko. Vit D mesoje nera, Jo mazais kiekiais yra darzovese, bet to nepakanka. Tad atostogos Ispanijoje arba papildai, kito variants nera. Drauges vaiko dantim galejo pakenkti vartoti vaistai, sintetiniai vitaminai, skiepai ir dar daug kitu priezasciu....
black panther parašė:
Sveikos labai įstrigo faktas, kad dantukai dygo pažeisti. Draugė tuo metu buvo vegetarė, mergaitei davinejo tik daržovių kosytes, kai pradėjo dygti dantukai. Jokių …
Būtina vit d gerti. Net be tyrimų itin retam vit d užtenka. Aš va pramazinau su vaikais. Atrodė viskas gerai, jokio trūkumo nesimato. O va kai kirto, tai kirto per dantukus. Žinoma antibai ir prisidėjo prie to, nes pažeistus dantukus itin reikia saugoti. O jie naikina ne tik kas bloga, bet ir tas kas gera. Plius ne visus papildus organizmas pasisavina. Pirkau vaikams ir spec dantim papildus ir multivitaminus. Tai vienus tai kitus. Padarau tyrimus visai šeimai didelis trūkumas. Vaikams pasijautė tik duodant aliejinio pagrindo ir suaugusių dozę duodant. Per atostogas tik mažiau daviau ir ką tuoj mažoji gryzus I mokyklą virusą pagavo. Aš iškart iš paskos (visada aš su vaikais sergu) , bet gerai papildu ir aš neisisirgau, o mažoji vargsta, nes vėlgi buvau pakeitus vit d į kitus 🤦♀️ db reikės vėl kelių dienų kol sustiprės ir taip bet kas nesikabins.
Evuttė parašė:
Jiem viskas gerai, tiesiog mergaite verke, nu bijo dantistu, ir nauja vieta niekad ten nebuvus, o ta dantiste ale profesionale paziurejo juos tik, ir pasake kad jei…
Nu vistiek nesąmonė visus traukti. Jie gal su kariesu, dėmių yra? Nes manajam tik pažeistus, vėliau visus taisytus ir su karunėle norejo rauti, nes sako nežinom kas po jų plombom ir gal uždegimas gali būti. O seip uždegimas gali persimesti į bet kurį dantį burnoj. Manajam iš vienos pusės perėjo į kitą. Teko vienoj vieno vėliau du istraukti.
Vasarosgaiva parašė:
Ne prie ko cia veganizmas ir vegetarizmas. Mano visi vaikai vegetarai. Sveikesniu vaiku net su ziburiu nerasi. O vegetarizmas ir vid D trukumas visiskai ne prie ko.…
Aš vegetarizmą ne dėl to paminėjau, o dėl to, kad negavo cukraus. Kad sveikas pasirinkimas.
O jie neskiepijo, vaistų visiškai prieš. Bet ir vitaminų nedavė.
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai