2016.11.06 23:03 (prieš 9 m.)
Sveikos, nu pas mane tai bairis, jei galima taip pasakyt... Atėjo šiandien po 18h anytėlė tipo su vyru su anūke pasimatyt. Tik ji atėjo aš dingau į kita kambarį, o paskui pagalvojau o ko man sleptis savuos namuos. Vyras irgi kalbėjo labai jau taip grubiai, po tų kartų. Įeinu o ji kad skundžias tokiu gailiu balsu. Sako tai va man čia su sveikata blogai gulsiuos į ligonine čia dėl nugaros o paskui sako jau reikės į reabilitaciją, bet sako ten Palangoj girdejau gydymas šūdas sako gal galėsi tu man šiek tiek tų pinigelių duoti gi vis tiek manau atlieka jums, vaikas dar mažas nuvažiuosiu aš į Turkija ten tikra reabilitacija grynas oras. Vyras sako o tai sesės kur? Sako tai aišku kad pas jus. Ką ten pora savaitikiu, gi nesunku padabot Robertai. Sako ar su vienu sėdi ar dabar su trim. Sako vyras o tai ko jau Andrius ( tėvas mergaičių ) nepabus? Sako gi jis su manim kartu vyks. Na maža ko man blogai būtų nuo tos saules ar ka.... Nu vyras tada jau pasiuto sako mama, aš irgi atostogų žinok noriu, bet turiu vaika. Tai gal neišsidirbinėk iš mūsų viešai. Mes šeima turim savo reikalų ir problemų ir ta Roberta jei nežinojai, su vienu pavargsta labiau nei aš dirbdamas 10h darbe. Todel kad mažas vaikas DARBAS. Aš tai buvau šoke totaliam, ji nesigėdijo nei manęs... kaulyti pinigų Turkijai. Nu taip mes kiekvienas nusipelnėm poilsio bet atsiprašau iš vaikų savo atostogom??? Tai išėjo visa nepatenkinta sako nu ir viso gero šeimyna tada, net apie vaika nepaklausė, nors pirmi žodžiai buvo telefonu šnekant ateisiu anukytes ir tavęs sūnau aplankyt... Man baisu. Kas bus toliau? Tikrai nuoširdžiai rytoj kalbėsiu, kad išvažiuotume kažkur toliau nuo jos. Nes aš jaučiu, kaip einu iš proto.. Verkiu po kiekvieno karto ir plaukai slenka, jokio motinystės džiaugsmo ne dėl to, kad vaikas neleistų ja džiaugtis, o todėl kad neleidžia anyta gyventi ramiai, džiaugtis šeima ir mamos statusu. O taip noriu ramybės. Paprastos ramybės nuo jos. Žinau gal sakysit pati kalta, bet dabar ji ėjo ne pas mane, vyrui negaliu uždrausti matytis su ja, jam tai mama. Bet nebežinau...