Rebek4, aš eilinį kartą prašau Jūsų nesupykti, nu bet Jūsų anyta... nu p**dec topinė
galiu palinkėti tik daug kantrybės..
Mano geriausia draugė su vyru gyvena jo mamos namuose. Anyta ten irgi geras „fruktas”. Vyras nori vaikų, draugė ultimatumą - savo būstas, tada vaikai. Tuo labiau finansai leidžia ką tik nori.. gal ir gerai taip, nes paskui neišlįstų iš tų namų..
Kas liečia išlaidas vaikui, aš tiek savo mamai, tiek anytai esu pasakius, kd rūbų iki metų turiu užsipirkus (nors neturiu
, kas mėnesį vis užsakau ką nors į priekį) ir kd mums nieko nereikia. Savo mamos skoniu pasitikiu, ji ir man rūbų gali nupirkt. Bet anytos
Mano tėvai kas mėnesį anūkei, kaip sako „moka atlyginimą, nes gerai auga”
Dar pampersų priveža iš Vokietijos. Vyro tėvai kuro užpila, kad „anūkė dažniau atvažiuotų” (kelionė visai tolima). Sužinojo, kd anūkė gauna vieną „atlyginimą”, ir jie dar duoda. Nu reik pasivaržyt gi
taip ir kaupiam pinigėlius ateičiai. Taip tikrai daug geriau, negu šmutkės ir dar neaišku kokios..
Buvo nupirkus čia anyta barškaliukų rinkinį. Matau, kd buvo rinktasi ne „vienas, bet kokybiškas”, bet „daaaug ir nesvarbu, kad prastesni”. Padėkojau ir tiek, būna sukabinu ant virvutės vaikui gale kojų, kd paspardytų, bet tokios plastmasės į burnytę kišt neleidžiu. Bent kolkas. Nu tai viską ir pasako, nors nėra ji gailikė. Tiesiog suvokimas kitoks apie daiktų kokybę ir kiekybę. Aš jau geriau pati nusiperku kokybišką daiktą, bet niekam nelieku skolinga...

Dabar laukiu kol vyro sesei prasinešim, nes visiem norim pasakyt asmeniškai

Na būna visko, bet stengiuosi sutart kol dar galiu