2016.08.18 15:12 (prieš 9 m.)
Pasipasakosiu ir aš tada
neskaitant,kad eina nesibeldus visur kiaurai, aiškina visiem ką daryt, net negirdint ir neklausiant kitų, bet dar manipuliuoja sunum,turi veziot ją visur,lakstyt ir jai darbus dirbt. Bet ji taip saldžiai, va man taip reikia ten ir ten....tai tada mano vyras tai nuvezt, tai ne ne,ką tu čia vargsi, as kaip nors jau...pescia nueisiu ar tranzuosiu vos ne
tokiam lygį viskas vyksta... Esmė, kad ir vyras mano mamyciukas geras... Mintyse nepamiršiu visa gyvenimą turbūt, kaip pirmas musu Kūčias su sunum,kai jam buvo pusę metuku aš likau švęst su savo mamą ir vaikeliu, o jis lėkė švęst pas savo mamyte matai... Nu tas tai man viršūnę buvo. O šiemet atsirado antras leliukas,tai ji o vargsiuke kaip tau sunku... Ir vietoj to,kad vyras tėvystės atostogose man pagelbėtų po gimdymo su dviem sunum,vėl ją veziojo vos ne kiekvieną dieną..fek... O ji pati savo dviejų vaikų irgi neaugino, užaugino močiutė ir dėdės galima sakyt juos. O ji matai ale jai reikėjo į darbą, uztai ir pienu nemaitino vaikų. Ir šiaip dėmesio neskyrė. Nepamena ir kuris vaikas ką padarė mažas būdamas. Ir pakrikstyt pamiršo antra,tai močiutė turėjo rūpintis tuo.. Nu žodžiu..ale irgi daržai,darbai, o šeima dzin. Vaikai ir užaugo kad ką zinau... Pažiūrėjus iš šono,mano vyrui būdavo ir panikos priepuoliai ir kalbėdavo su zmonem mažai..jaunesnė dukra net šeimos kurt nenori,nors suzadetini turi ilgiausiai.. Nu žodžiu.. O dabar tipo vaizduoja kaip jį čia visus myli ir kaip visi svarbus...net pykina nuo to...