Aš pati irgi gerai pagalvosiu ar rodysiu leliuką, nebent tikprie manęs ir tikrai yra už ką, šitiek prilinkėjus, pridirbus, suprasčiau jei mano taip protelis sugalvotų tokių dalykų pridaryti, bet čia metuose moteris fu tikrai. Nei kokia nusivalkiojus nei ką, dar iš pradžių taikiausi, nes esu mokinta mandagumo, bet jau su tokiais jos fokusais ačių atsikandau gana, taip gražiai nupiešus prieš visus, ad eini ir žiūri kaip i balta varna. O nusiplauti melus jos neina taip paprastai. Bet kita vertus kodėl turėčiau kam nors įrodinėti nenori tegu nebendrauja. Matai netikau, kad iš išsiskyrusios šeimos, tėvas geriantis, bet nuo kada vaikas yra kaltas už tėvus? kiek visko pridaryta aš kai pagalvoju ir kaip aš viską atlaikiau, o prie kitų tik šypsosi, gražiai kalba. Kol viskas padėjau tašką, kai palinkėjo vaikų neturėjimo klausimu. Nuo to momento nebendravom ir gan ilgai, tai vajezau koki aktoriniai sugebėjimai. Pagalvojau mama mane ne tam pagimdė, augino, kad kažkokia moteris šitaip išsidirbinėtų, juk mačiau, kaip mama pergyvena dėl manęs. O vyrui buvo tikrai nesmagu, kad taip yra. Mano mama paėmė ir su juo pasikalbėjo, pasakė nenori atsisveikinkit ir viskas, nes kitaip nebus,o savo vaiko akriausti nebeleisiu ir pasirinko, o kai pats pagavo nemažai kur primelavo, pasibjaurėjo, sugebėjo tiek ir jam prišnekėti, kad tikrai skaudu buvo. Nors nesu kaip ji, vis sakydavau eik pasveikink, bet per pykčius nuvažiuodavo. Parvažiuoja ir piktas neina susikalbėti. Vestuvės vyko be jų, nes net nežinojo, o kam kviesti, jei laimės nelinki. Kiek spaudimo buvo iš giminių, žinučių sulaukė vyras, bet liko stiprus ir pasakę, kad nesikiškit, nes žinot vieną pusę, jei aš laimingas ,tai ko dar norėt. Į namus neleidžiu eiti, nors keletą karta atėjo net neperspėjus, tai buvo pasakyta, kad neperspėjus nėra ko čia landžioti. Už viską esu atleidus, bet skaudu, kad taip už nepriėmė, suprantu, kad tikrai būčiau kažkokia nežiūrinti jos sūnaus, bet yra kaip yra, manau nei viena netiktų jai. Kai buvo su sveikata negerai tai lėkėm žiūrėjom kitaip juk negaliu, bet per daug neprisileidžiu. P mano mamukas taip priima vyrą ir vis kartoja jūs abu mano vaikai, gaila, kad man taip nepasisekė, bet dabar jau gal ir mato, kad darė blogai, bet man mano sveikatos nesugražinsi.