Raganaa parašė:
Keiskite pediatre. Blogiau gi nebus.
Tai jau ir padarėm... Nors kol pas homeopatas gydomes tai ir nereikalingi tie pediatrai... Naudos jokios iš jų...
Raganaa parašė:
Keiskite pediatre. Blogiau gi nebus.
Tai jau ir padarėm... Nors kol pas homeopatas gydomes tai ir nereikalingi tie pediatrai... Naudos jokios iš jų...
Margarit parašė:
Kalbėjomes mes su juo ir tyliai ir ramiai, na matyt temperamentas ir užsispyrimas, kurio tikrai yra daug, neleidžia sutikti su manim, kelis kart į dieną nuo jo man …
Heel tepalas Traumeel skaitomas homeopatiniu.. nors realiai sudejus visu augalu procentus gaunasi kazkas apie 3 procentus nuo mases.. ot tau ir homeopatija
Normalus augalinis tepalas.
----
del skiepijimo.. as pradejau dometis dar nescia budama.. tai kasdien pateikdavau 2-5 sakiniu ataskaita ka per diena susinodavau. Per pusmeti jis jau apsisvietes buvo ir galejo su kuo nori gincytis kad skiepai nera tobulas geris.
Mano seima gerai prieme mano nuomone ir sprendima auginti vaika naturaliai Vyras buvo isitikines kad skiepyt reikia kaip ir jo tetis Paskui manasis pats paziurejo skiepu kalendoriu ir persigalvojo Man irgi tada lengviau pasidare kad esam jau bendros nuomones na bent jau labai panasios
Kudikiui beveik penki menesiai ir viskas gerai
varliukeee parašė:
Mano seima gerai prieme mano nuomone ir sprendima auginti vaika naturaliai Vyras buvo isitikines kad skiepyt reikia kaip ir jo tetis Paskui manasis pats paziurejo s…
Na jūs dar labai mažiukai duok D... kad būtumėt sveikučiai
Db noriu pasidomėti dėl darželių kaip ten su neskiepytais vaikais čia rimtai žada drausti leisti neskiepytus?
Margarit parašė:
Na jūs dar labai mažiukai duok D... kad būtumėt sveikučiai![]()
jei niekas nepasikeis, tai nuo 2016 rudens nebeleis. Isakymas jau pasirasytas.
varliukeee parašė:
Mano seima gerai prieme mano nuomone ir sprendima auginti vaika naturaliai Vyras buvo isitikines kad skiepyt reikia kaip ir jo tetis Paskui manasis pats paziurejo s…
O tai jus net pati pirma skiepa neskiepijot?tiesiog klausiu
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai