Lila 22 parašė:
Ieškau rekomendacijų NIPT tyrimui, į ką atkreipti dėmesį? Labai įvairių tipų yra, kas svarbiausia?![]()
paziurekite video , man padejo apsispresti 😊
Lila 22 parašė:
Ieškau rekomendacijų NIPT tyrimui, į ką atkreipti dėmesį? Labai įvairių tipų yra, kas svarbiausia?![]()
paziurekite video , man padejo apsispresti 😊
Pas mane rizikingas nėštumas po vėlyvo persileidimo, labai dažna priežiūra tai buvau jau 7 savaičių ir 9 savaičių echoskopuose, dar laukia 11 savaičių ir 12 savaičių pas perinatologus, nerimo labai daug. Norėjau paklausti tų kurios darysis NIPT, kokiu tikslu ? Ar tikrai darysite valyma dėl to kad galbūt vaikas serga kažkokia liga ? Nes nei vienas tyrimas nėra 100proc tikslus
Viltis1 parašė:
Pas mane rizikingas nėštumas po vėlyvo persileidimo, labai dažna priežiūra tai buvau jau 7 savaičių ir 9 savaičių echoskopuose, dar laukia 11 savaičių ir 12 savaiči…
PAS MANE irgi rizikos grupe, kadangi pirma vaika pagimdziau 28 sav. Todel su antru tikrino kas dvi sav , ir su dabartiniu irgi tikrins kas dvi sav.
NIPT darausi todel, kad gimdysiu 35 metu, ir del ramybes.
Labai viduje tikiu, kad parodys gerus atsakymus, todel negalvoju, ka daryciau jeigu butu kazkas ne taip.
Gabree parašė:
Ar esate kas nedarbingume ? Ir del kokiu priezasciu?
Aš šią savaitę turėjau nedarbingumą, dar pratęsė iki 19 d. Prieš tai tiesiog buvo pakraujavimai ir pilvo skausmai, nerado priežasties, šnd jau rado hematomą 2,3x0.8 cm berods. Kadangi darbas vaistinėje, tenka daug stovėti, sauskelnes, prekės patampyti, tai sakė saugiau bus namuose būnant, nes nėra kaip darbe pasisaugoti.
Gabree parašė:
Ar esate kas nedarbingume ? Ir del kokiu priezasciu?
Taip, esu. Dėl nuolatinio pykinimo, vėmimo, bendro silpnumo ir išsekimo. Darbas virtuvėje, po 12 valandų ant kojų, daug kėlimo ir ypač daug dirginančių kvapų, nuo kurių pastojus tiesiog BEPROTO pykina, ypatingai ant griliaus kepamai mėsai, kar ir yra pagrindinis mano darbo įrankis. Esu apsispręndus nesikankinti, nes taip dar labiau alinu organizmą, kai šiuo metu esu atsakinga ne tik už save pačią, kiek tęs, tiek pasinaudosiu nedarbingumu, šiuo atveju pinigėliai rūpi mažiau, negu sveikata.
Kamillija parašė:
Ar as viena kuri nevemia?buna kazkiek stovi gumulas gerkleje ir viskas. Taciau labai jautri, verkiu daznai, viska priimu labai i sirdi, pykstu ant visu...
Ne, ne viena. Manęs net nepykina. O su abiem dukrytėm jaučiau stiprų šleikštulį, mėsą gaminti būdavo iššūkis 🤭 Dabar nieko panašaus. Todėl kartais būna neramu.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai