2025.12.11 22:14 (prieš 5 mėn.)
auryte777 parašė:
Priklauso pas kuria gydytoja eisit
siuo nestumu lankiausi pas baceviciene, tai labai normali gydytoja - bet vizitas truko gera pusvalandi, net link valandos sakyciau (pirma pas sesele viska suregina, tada pas gydytoja). Pirmu nestumo lankiausi pas sarkuviene, tai jau ten tai nekazka - as ne verksne, bet apsiverkiau... pradejo klaust ka pusryciams suvalgiau, pasakiau, kad banana, tai stveresi uz galvos, kad man max puse banano galima suvalgyt, kad mirsiu as ir vaikas... zodziu tragedija ten buvo... nezinau gal nekokia jai diena ar kas, nes daugiau pas ja nesilankiau.
Man pirmu nestumo reikejo insulino - jei per savaite bent tris kartus virsija, tai jau skiria. Toliaravau gerai.
Si nestuma - nors leidausi tik 3 arba 4 vnt - tragedija kazkokia, nakti hipoglikemija prasideda kosmaru, sirdis sokineja, daugiau nebeuzmigu ryte cukrus vistiek aukstas. Tai tiesiog nustojau leistis.
Pirmo nestumo metu - labai nefaina, kad del insulino skyre skatinima 39 savaite... ir tas skatinimas buvo su balionu, visas gimdymas nuo skatinimo pradzios truko 21 valanda... ziauriai skausminga vien tas skatinimas, jau net gimdymas atrode kaip issigelbejimas po tos baisybes baliono... plyso man gimdos kaklelis nuo jo... istisai varvejo kraujas, skaudejo... neveike visai epiduras - tik kartodavo, kad uz pusvalandzio suveiks... bet deja... tada laimei kazkokiu vaistu suleido ir skausmuose, bet uzmigau valandelei...