Little_Miu parašė:
Bet mano pgr buvo tik 17...labai pasimečiau. reik dar pasidaryti kokį
Daug tokiu atveju kai ale ov nepilnaverte ir nurašo ciklus, bet op ir yra
Little_Miu parašė:
Bet mano pgr buvo tik 17...labai pasimečiau. reik dar pasidaryti kokį
Daug tokiu atveju kai ale ov nepilnaverte ir nurašo ciklus, bet op ir yra
Krasula parašė:
Duphaston pades pastoti jeigu geriamas 2 dienas po ovuliacijos, kitaip jis gali nuslopinti ov.
Vat kazkaip panasiai ir skaiciau, aciu, matyt teks geriau vadovautis ligika, o ne gines tokiais nurodymais
Little_Miu parašė:
tevu-darzelis.lt/rk119810@220228d6bd0
Mano grafikas.
Tai kad matosi
saulėtoji0 parašė:
aš irgi matau
aš irgi šian pasidariau, kovo 20 buvo persileidimas, yra IImatyt dar neatsista…
Matyt dar laiko reikia daugiau
Na ką,vakar livsane neblogą pokštą iškrėtė man. Testas šian baltas baltas. Temp.krenta tevu-darzelis.lt/rk119810@220228d6bd0
Daugiau jokių livsane juostelių
laukiu mm ir ieškau šunelio 🐶
Little_Miu parašė:
Na ką,vakar livsane neblogą pokštą iškrėtė man. Testas šian baltas baltas. Temp.krenta tevu-darzelis.lt/rk119810@220228d6bd0
Eina sau, bet kokie tie livsane
nenoriu dar daugiau nuliudinti, o gal kazkas kabinosi..bet kuriuo atveju sunelis nukreips mintis
Mano grafiko antra faze sakyciau puiki 😀 bet zinau kad ateis mm pirmadieni, nors galetu ir anksciau, esu nauju vilciu ikvepta 😀
tevu-darzelis.lt/rk81553@2202221c592
Beje tokia jautri krutine pasidare, nu bet negaliu lauktis, tai pms matomai.
pierla parašė:
Eina sau, bet kokie tie livsanenenoriu dar daugiau nuliudinti, o gal kazkas kabinosi..bet kuriuo atveju sunelis nukreips mintis
![]()
O aš tai jūsų vietoj pasidaryčiau dar nt
nes grafikas neblogai atrodo...nors aišku,iki pirmadienio nedaug liko ir bus matyt.
Little_Miu parašė:
O aš tai jūsų vietoj pasidaryčiau dar ntnes grafikas neblogai atrodo...nors aišku,iki pirmadienio nedaug liko ir bus matyt.
Bet man diena pries biski pakrenta o jau mm ryta pilnai nukrenta. Nesidarysiu 😃
tevu-darzelis.lt/rk117202@220308eb7db
Prisiziurejau kitoje temoje, + NT, tai sugadinau ir as 3 savo akcijinius livsane piestukus
aisku visi neigiami, galvojau neliudesiu, bet uzejo kazkoks liudesys, kad nepavyko si cikla 😔 reiks isliudet ir i nauja cikla kibti ;)
pierla parašė:
Bet man diena pries biski pakrenta o jau mm ryta pilnai nukrenta. Nesidarysiu 😃
Laukiu pirmadienio ir taip noriu, kad MM tau neateitu, toks atrodo idealus grafikas dviems II atrodo 🤔
Pierla, o tau PKS? Kiek dienu ciklai trunka?
raudona.saulyte parašė:
tevu-darzelis.lt/rk117202@220308eb7db
As jau isliudejau
man irgi neina nedaryti testu jei yra namie
Man pks, dabar jau 42 dienos paskuyinis ciklas, kolkas tik ilgejo. As vakar 12 dpo dar pasidariau testa kad zinociau kad tikrai nesilaukiu ir vakare alaus buvo ne vienas, tai tiiikrai nera
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai