pušynėlis parašė:
O yra koks nors būdas be prg tyrimo sužinoti, kad ov buvo nepilnavertė arba visai nebuvo?
keik žinau tai tik 7 dpo prg pasidaryt arba pas gine pasižiūrėt
pušynėlis parašė:
O yra koks nors būdas be prg tyrimo sužinoti, kad ov buvo nepilnavertė arba visai nebuvo?
keik žinau tai tik 7 dpo prg pasidaryt arba pas gine pasižiūrėt
LiLa94 parašė:
Labas rytas, aš jau po ov skaičiuoju dpo 🤞
Wuhu! Lauksiu updeito
man šiandien 6-7dpo, žiauriai lėtai eina laikas
bkt +- pastovi, 37-36.98

Labas! Jungiuosi ir aš prie jūsų. Antrą mėnesį matuoju bkt, laaabai įdomu pasekti
antras mėnesis visai kitoks, nes, matyt, pradėjau gerti cycle balance, tai visai kitaip viskas dėliojasi. Šiandien turiu 3 dpo, matau, kad vyksta kažkoks kritimas. Kiek pasiskaičiau google, čia kažkoks antras estrogenų išleidimas, gal žinosite?

pušynėlis parašė:
Wuhu! Lauksiu updeitoman šiandien 6-7dpo, žiauriai lėtai eina laikas
bkt +- pastovi, 37-36.98
![]()
Oj kaip gražiai laikosi bkt 😍😍 jau 8-9 dpo galėsi nt pradėt bandyt jei tik yra noras juos gadint 🙈
MrsRezidencija parašė:
Labas! Jungiuosi ir aš prie jūsų. Antrą mėnesį matuoju bkt, laaabai įdomu pasektiantras mėnesis visai kitoks, nes, matyt, pradėjau gerti cycle balance, tai visa…
Labas smagu kad prisijungiai 🙂 niekad tokio grafiko neteko matyti. Ar matuoji pagal visas taisykles? O gal pas turi?
MrsRezidencija parašė:
Labas! Jungiuosi ir aš prie jūsų. Antrą mėnesį matuoju bkt, laaabai įdomu pasektiantras mėnesis visai kitoks, nes, matyt, pradėjau gerti cycle balance, tai visa…
Labas! Sveika prisijungusi☺️ o kaip šiandien atrodo grafikėlis?
gal apie kritimą dar anksti spręsti, gal vėl pakilo?
LiLa94 parašė:
Oj kaip gražiai laikosi bkt 😍😍 jau 8-9 dpo galėsi nt pradėt bandyt jei tik yra noras juos gadint 🙈
Aš tai vis laikiu to pakritimo, nes atseit galima įtarti apie implantaciją, bet šiandien ji dar trimis dalelėmis pakilo🙈 o kaip tavo grafikėlis??
pušynėlis parašė:
Labas! Sveika prisijungusi☺️ o kaip šiandien atrodo grafikėlis?gal apie kritimą dar anksti spręsti, gal vėl pakilo?
![]()
Labas, na 2 kart buvau pastojus ir abu kart buvo pakritę ir po kelių dienų buvo teigiami
bet čia gal sutapimas o gal ir ne
mano grafikėlis kyla po biški į viršų
LiLa94 parašė:
Labas, na 2 kart buvau pastojus ir abu kart buvo pakritę ir po kelių dienų buvo teigiamibet čia gal sutapimas o gal ir ne
mano grafikėlis kyla po biški į vir…
Super, tada linkiu kilti, tada pakristi ir vėl pakilti 😄
LiLa94 parašė:
Kada planuoji nt pradėt daryt?![]()
Man mm kitą pirmadienį turėtų prasidėt, tai sakiau kentėsiu kiek galėsiu
gal šeštadienį pagadinsiu vieną kokį
o tu?
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai