ercola parašė:
Ziurek dar tapacia diena pagimdysimO is kur tu?
Siaip as IS Klaipedos bet gyvenu Vokiitijoi
ercola parašė:
Ziurek dar tapacia diena pagimdysimO is kur tu?
Siaip as IS Klaipedos bet gyvenu Vokiitijoi
Na,vezimeli nauja patarciau pirkti,jei tikrai ne viena vaikeli planuojate. Zinoma,viskas priklauso ir nuo tam skirto biudzeto,kitu numatytu islaidu vaikui. Tikiu,kad ir po trecio vaiko musu vezimelis puikiai bus issilaikes ir galesiu dar ir parduot.Nepykit,mano skoniui quinny vieni negraziausiu...
Aha,dovanas mes irgi slepiamkur tik nepapuola: po pakeliama lova, aukstai spintose,po rubais:)tik jau visiems supirkta, ir draugu vaikams,sunkiai telpa, o dar kada supakuot reiks:))
Gegut parašė:
Na,vezimeli nauja patarciau pirkti,jei tikrai ne viena vaikeli planuojate. Zinoma,viskas priklauso ir nuo tam skirto biudzeto,kitu numatytu islaidu vaikui. Tikiu,ka…
O koki pvz patartumet?. Nepykit kad klausiu nes gal jau raset. Man idomu mamyciu nuomone todel kad patirtis geriasia patareja; )
Aciu dar karteli, kad su manim pasidziauget gerom ziniom
Pasiemiau tyrimo atsakyma, kaip didziausia lobi susipakavau i nestukes kortele
Gegut parašė:
Na,vezimeli nauja patarciau pirkti,jei tikrai ne viena vaikeli planuojate. Zinoma,viskas priklauso ir nuo tam skirto biudzeto,kitu numatytu islaidu vaikui. Tikiu,ka…
Gegut, as irgi turiu 'negrozio' etalona is vezimeliu... Jei jau atviraujam (as zinau, jis viena spopuliaresniu, gal neisizeis tos, kurioms jis patinka)
Emmaljunga man brr...
Berg parašė:
Ale maniskiai visi atsieme dovanas jau nes vieni isyksta, ant kaledu kiti... pilni reikalu siaip nebus. Va viena Mociute is lietuvos atkeliauja tai atiduosiu kaip …
Ne dovanose esme manau, o tai kad gali pabut su seima per kucias, kaledas
Faina kad mociute atkeliaus pas tave
ercola parašė:
Ne dovanose esme manau, o tai kad gali pabut su seima per kucias, kaledasFaina kad mociute atkeliaus pas tave
![]()
Zinoma Faina
o kas belieka
na nieko vyro uzsiprasiau doppleriuko sirdeles plakimui paklausyti tai gal neuzmirs
butent,skonio reikalas. Jau rasiau apie savo,butent emmaljunga. Geresniu atsiliepimu nesu apie joki kita vezima girdejusi.. o quinny gal ir del kainos populiarus,nes skirtumas gal didelis. Pirma patarciau issirinkt parametrus,kokio jum vezimo reikia,kur vazinesit,koks svoris,kur laikysit,kokias funkcijas turi atlikti,ir nusistatyt max suma kiek galit isleist,na tik tada pirmyn ieskot vezimo
Merginos, ar pasiskaiciavot plius minus dekreto laika? As jau nusiunciau buhalterei laiskeli,kad man paskaiciuotu su atostogomis kiek turiu prikaupus kada paskutine darbo diena :)tik galvoju jei dar noreciau anksciau pabegti gal pasiimti savaite papildomai neapmokamu savaitele
Gegut parašė:
butent,skonio reikalas. Jau rasiau apie savo,butent emmaljunga. Geresniu atsiliepimu nesu apie joki kita vezima girdejusi.. o quinny gal ir del kainos populiarus…
Tai cia ziuriu reikalavimai kaip masinai
Na mes tai pirkome mili clasic. Esu laaabai patenkinta! Nera sunkus valdymas jo ir pan... kai ratukai nesisukina turiu galvoje. Bet vasara per smeli varem o ziema per sniega kuo puikiausei. Tik gal nelabai patinka jo susilankstymas,jai bagazine masinos mazesne isvis reiktu nuimti lopsi kad ytalpinti ,nes jis didialis... bet seip nepirkciau net kitokio
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai