justeta parašė:
Sveikos mamytes, gal žinote kaip išsiaiškinti kur ir kada Tauragėje vyksta nėsčiųjų pamokėlės, buvau pas gydytoja bet vis užmirštu pasiklausti.![]()
Labas, man dave saeasiuka, tad neuzilgo ikelsiu tau cia
justeta parašė:
Sveikos mamytes, gal žinote kaip išsiaiškinti kur ir kada Tauragėje vyksta nėsčiųjų pamokėlės, buvau pas gydytoja bet vis užmirštu pasiklausti.![]()
Labas, man dave saeasiuka, tad neuzilgo ikelsiu tau cia
justeta parašė:
Cia Avent firmos. O ligonines organizuojamu pamoku tvarkarastis pakabintas akuserijos skyriuje netoli duru...
avent.limedika.lt/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=19&Itemid=62
BaIn parašė:
Cia Avent firmos. O ligonines organizuojamu pamoku tvarkarastis pakabintas akuserijos skyriuje netoli duru...
avent vakar neivyko, jei teisinga info, tai pamokele atkelta i kovo 9 d
Rutijasi parašė:
Kada jums terminas? As jau irgi visai sutikciau, kad mazoji pasirodytu;) jau pavargau puškuoti,ir jau skauda kiekviena diena, na tiksliau i vakara strenas, pilva, g…
Mums vasario 17 dieną terminas, šiandieną gydytoja sakė daug vaikščioti - būs lengviau gimdyti
justeta parašė:
Labai ačiū. O sakykite dar klausimėlis, kur vyksta šios pamokėlės?
Na kai as buvau, tai vyko pokiklinikoj ten sklepe tokioj salikej ;) mane palydejo sesele ;)
Rutijasi parašė:
Na kai as buvau, tai vyko pokiklinikoj ten sklepe tokioj salikej ;) mane palydejo sesele ;)
Ačiū dar karteli. Reikės bandyt bent į vieną nueiti
justeta parašė:
Ačiū dar karteli. Reikės bandyt bent į vieną nueiti![]()
As buvau naturaliam maitinime, tai man labai patiko;) o i gimdyma kazi ar benueisiu;)
audroniuukas parašė:
Mums vasario 17 dieną terminas, šiandieną gydytoja sakė daug vaikščioti - būs lengviau gimdyti![]()
O kokia jums daktare patare taip? ;) reiks ir man pameginti, nors pakankamai judu,spraigau, lakstau, tik vakare tada kojas skauda
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai