Ginta2 parašė:
Laba as is peterborone nereikia cia savo nestis testo. Ten vietoj tau padarys
![]()
Aciuka
Ginta2 parašė:
Laba as is peterborone nereikia cia savo nestis testo. Ten vietoj tau padarys
![]()
Aciuka
Lūšiukė parašė:
Kaikur žinau prašo testo arba vietoj daro. Man asmeniškai niekada nereikejo įrodinėti kad tikrai nėščia esu. Padaryk testą kokį pigu turėtu rodytio seip eini …
Aciuka. Ramiau jau ir tiksliau. O tai pasijutau kaip is medzio iskritusi ☺
burbulyte12 parašė:
Labas vakaras... noriu paklausti.. kadangi esu beveik 15sav nescia manes niekas nedarbina niekur (nes jau matosi..) ar gauciau kokiu ismoku is job centro? nesu dar …
Kiek laiko gyvenate uk? ir kiek laiko esate pradirbus?
As apejau viska ir paaiskejo , kad reikia but ismokejus mokescius 2metus , kad gautum pinigeliu is job centro. As pradirbus puse metu, tai gausiu pinigelius tik vaikui gimus, uz vaika ir gal dar vienkartine ismoka uz vaika.
Jei priklausai agenturai kokiai nors, tai ten nuejus pasakius del nestumo , duoda anketa uzpildyt ir kazkiek mokes agentura, bet labai mazai
BigIdea parašė:
Kiek laiko gyvenate uk? ir kiek laiko esate pradirbus?
As apejau viska ir paaiskejo , kad reikia but ismokejus mokescius 2metus , kad gau…
vajeii.... tuomet ir man nieko nenusimato... nes aš UK esu nuo 2015m birželio ir pradirbus tik iki 2016 kovo mėnesio...
burbulyte12 parašė:
vajeii.... tuomet ir man nieko nenusimato... nes aš UK esu nuo 2015m birželio ir pradirbus tik iki 2016 kovo mėnesio...
Tai panasiai kaip as
tik as iki lapkricio berots pradirbau
burbulyte12 parašė:
Nueik į job centrą, turėtų iš job centro motinystės pinigai priklausyti
viską tau ten paaiškins.
Lūšiukė parašė:
Nueik į job centrą, turėtų iš job centro motinystės pinigai priklausytiviską tau ten paaiškins.
![]()
Nepriklauso, jei nesi išmokėjęs mokesciu 2 metus, o kadangi ji nedirbo nestumo metu nepriklauso. Nebent susirastu darba ir padirbetu nescia,tada ten kazkokios kitos taisykles yra
onelife parašė:
13 savaiciu maziausiai reikia buti isdirbus, norint dekreta gautitik nezinau kokiam laikotarpy. Gal paskutinius 1,5metu.
Jei neklystu per porą metų. Reik job centre paklaust.
BigIdea parašė:
Nepriklauso, jei nesi išmokėjęs mokesciu 2 metus, o kadangi ji nedirbo nestumo metu nepriklauso. Nebent susirastu darba ir padirbetu nescia,tada ten kazkokios kitos…
https://www.gov.uk/maternity-allowance/eligibility nieko nerašo apie du būtinus metus. Ir kad tai būtina pradirbti būtinai nesciai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai