mamyte201 parašė:
Kokia permoka?
Akase jums permoketa nes kai esate atostogose ji jums nepriklauso,, todel ka sumokejo turesite grazinti
mamyte201 parašė:
Kokia permoka?
Akase jums permoketa nes kai esate atostogose ji jums nepriklauso,, todel ka sumokejo turesite grazinti
dzukaitee parašė:
Akase jums permoketa nes kai esate atostogose ji jums nepriklauso,, todel ka sumokejo turesite grazinti![]()
O jei as pasiimiu atostoginius dabar kol esu barselyje, ir i aakase eisiu jau bus praejusios beveik visos mano atostogos?
weirdboo parašė:
Labas, gal kas ejote pas vaisingumo spec danijoje? domintu betkur aplink koldinga. cia lietuvoj nepavyko pirma stimuliacija su clostu. turiu tyrimus visus, vyras ti…
Jeigu neklystu tai Skive yra lietuvė, kuri su tuo susijusi. Ji ginekologė berods
V.J.B parašė:
sveiki. Jeigu barsel mokes UD, ar man is anksto jiem pasakyt, ar kaip bose sako tą pačią dieną prasidėjus barsel jiem paskambini ir sakai as jau barseli ;) Man pras…
Viskas automatiškai turi būti. Ta prasme darbdavys užpildo ką reikia ir UD atsiunčia jum, kad patvirtintumėt info. O a-kasse nžn ar reikia pranešti. Koks jiems skirtumas ar dar dirbat ar jau dekrete
sniege123 parašė:
Viskas automatiškai turi būti. Ta prasme darbdavys užpildo ką reikia ir UD atsiunčia jum, kad patvirtintumėt info. O a-kasse nžn ar reikia pranešti. Koks jiems skir…
O kada turi uzpildyti darbdavys, kiek laiko likus iki dekreto?
Del a-kasse, tai as kiek suprantu, esant dekrete (barsel) tu moki ir toliau jai, bet tas laikotarpis, kai nedirbi, o esi dekrete - nesiskaiciuoja i isbuta laika a-kassej. Ar as teisi?
Giedra diena parašė:
O kada turi uzpildyti darbdavys, kiek laiko likus iki dekreto?
Del a-kasse, tai as kiek suprantu, esant dekrete (barsel) tu moki ir toliau jai, b…
O koks tada tikslas mokėti jei nesiskaičiuoja jog esi a-kasse.? Nežinau kiek laiko likus. Aš anksto išėjau į dekretą tai nežinau kada pranešama kai viskas normaliai.
sniege123 parašė:
O koks tada tikslas mokėti jei nesiskaičiuoja jog esi a-kasse.? Nežinau kiek laiko likus. Aš anksto išėjau į dekretą tai nežinau kada pranešama kai viskas normaliai…
Nzn, koks tikslas...pvz, as esu istojusi i a-kasse rugpjucio menesi, i barseli iseinu kovo 2d, busiu prabuvus a-kassej 7 menesius...tuomet tesiu mokejima, kad neprarasciau siu 7menesiu, bet kaip suprantu, metai a-kassej bus ne rugpjuti :)) gal kuri kita mamyte tiksliau zino kaip yra su a-kasse ???
Giedra diena parašė:
Nzn, koks tikslas...pvz, as esu istojusi i a-kasse rugpjucio menesi, i barseli iseinu kovo 2d, busiu prabuvus a-kassej 7 menesius...tuomet tesiu mokejima, kad nepra…
Aakasej turit isstovet lygiai metus laiko dirbanti, nuo rugpjucio iki rugpjucio ir isdirbt apie 2000 valandu. Ten raso pas juos.