zilinute parašė:
As keliausi keltu 9ta nestumo men, likus 3 sav iki gimdymo. Niekas nieko neklause, niekas nieko neprase, niekam net neidomu buvo , kåda man gimdyt
Sakau kad turi teisę neįleisti ir vsio
zilinute parašė:
As keliausi keltu 9ta nestumo men, likus 3 sav iki gimdymo. Niekas nieko neklause, niekas nieko neprase, niekam net neidomu buvo , kåda man gimdyt
Sakau kad turi teisę neįleisti ir vsio
Laba diena
nebuvau cia nuo praeitos savaites ir ziuriu uzvire nemazai diskusiju
pradziai pasidziaugsiu,kad praejusi penktadieni i pasauli pasibelde musu sunelis
gimdziau Danderyd ligonineje. anksciau cia buvau pasisakiusi,kad nebuvau patenkinta nestumo prieziura ir nuomone siuo klausimu nepasikeite,taciau likau labai patenkinta prieziura gimdymo metu,nors nuo atvykimo i ligonine iki leliuko gimimo truko tik 4 val. tikrai buvome "apsokineti"
po gimdymo buvome visi trys buvome perkelti ligonines viesbuti,kuriame taip pat nieko netruko,personalas buvo labai malonus. bent tokia mano patirtis ligonineje.
o del keltu,tai as paskutini karta plaukiau,kai nestumas buvo 35 sav. niekam niekas nebuvo idomu,ar as laukiuosi,ar siaip as su virsvoriu
jokiu pazymu niekas neprase,bet aisku jie ta teise turi.ir manau plaukiant veliasniame nestume,ja reiktu tureti. man pries isplaukiant gydytoja patare pasidometi, ar mano draudimas apmoketu gimdyma,jei jis netycia prasidetu laive, nes tokiu atveju i kelta kvieciamas helikopteris
Nikita83 parašė:
Laba diena![]()
nebuvau cia nuo praeitos savaites ir ziuriu uzvire nemazai diskusiju![]()
Sveikinu!
Nikita83 parašė:
Laba diena![]()
Sveikinimai
Nikita83 parašė:
Laba diena![]()
Sveikinimai jums
Auksesofia parašė:
Žinok keltų plaukt gali neleisti. Iki 8 mėnesio nėštumo tik plaukt galima. Nes gali bet kada gimdyti. Tavęs tiesiog turi teisės neįleisti.
as plaukiau atgal is lt budama 36sav, kadangi su masina visad vaziuojam tai niekas ir nemate kad as pilvota ten sedejau, bet pirma karta dabar isgirdau kad ir i kelta gali neileisti.
Karklytė parašė:
as plaukiau atgal is lt budama 36sav, kadangi su masina visad vaziuojam tai niekas ir nemate kad as pilvota ten sedejau, bet pirma karta dabar isgirdau kad ir i kel…
Nu ne mano taisyklės
girdejau kad tai nustatė kai viena moteris kelte pagimdė...
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai