Sofy parašė:
Labukas, smagu, kad cia uzsukaitai UK gyveni?
Taip, Londone, jau pusantru metu cia, nors is kitros puses nedaug
bet jau ikyrejo
Sofy parašė:
Labukas, smagu, kad cia uzsukaitai UK gyveni?
Taip, Londone, jau pusantru metu cia, nors is kitros puses nedaug
bet jau ikyrejo
Sveikinu esancias ir busimas mamytes su moters diena...
Tas mielas riksmas saltoje nakty,
tu jo deka ir vel mama esi.
Kas ismatuot isdris ta jauduli sirdy?
Ir kas pasvers vargus,kol vaika augini?
Stiprybes,laimes ir sveikatos.
Naujos gyvybes susilaukus.
Ant tavo ranku -dangaus dovana.
Ji laukia rupescio,meiles,globos.
Tu ne bet kas jau,tu -MAMA.
Didziuokis ,nes tai skirta ne visom..
Sveikos mamytes,ka patartumet man daryti,jei vyras nenori vaiku?kai kaskart uzsimenu jis vis sako kad nera pinigu,is ko tu tam vaikui pirksi viska..mane tokios kalbos skaudina,as suprantu kad jis vienas dirba islaiko seima,buta..bet tai kai pakalbi su draugemis,draugais visi palaiko mane,ir istiesu prisiklausu ivairiu situaciju,bet tai zmones isgyveno su tuo vaikeliu..as jam pasakiau kad skiriamies arba planuojamies vaikeli,ka jus man patartumet?ar verta gaisti savo laika su juo
Naturalu,kad planuojant vaikeli pagalvojama apie galimybes ji islaikyti, taciau jeigu butu is vyro puses noras ji tureti,manau butu viskas daroma,kad ir tu pinigeliu atsirastu daugiau ar pagaliau ir is tu paciu turimu uztektu...svarbiausia yra noras...juk dabar galima ir devetuose drabuzeliu tikrai nebrangiai rasti, tuos pacius rimtesnius pirkinius,vezimeli ar lovele irgi galima is kitu mamyciu pigiau nusipirkti...norint iseiti tikrai galima rasti,todel pirmiau manau reiketu issiaiskinti ar vyras tikrai tik del pinigu nenori,gal yra kazkokios kitos priezastys
dar klausimas butu kiek laiko jus kartu gyvenate? is salies sunku kazka patarti, tai jau turi buti tavo sprendimas,tu pati turi geriau jausti,ar verta toliau gyventi kartu jeigu pati jau esi pasiruosusi motinystei...issiaiskink kada jo manymu jus jau galetumete planuoti vaikeli,kad butu aisku kiek dar laukti reikes...ka jis galetu padaryti,kad tie planai butu kuo greiciau vykdomi ir pan. manau tik po pokalbio atviro galima apsispresti,matysi kaip jis kalba...ir beje,ka jis atsake del skyrybu? jeigu jis tikrai tave myli,sieja su tavim savo gyvenima tai manau taves nepaleistu,tikrai sutiktu rimtam pokalbiui,kad issiaiskintumete ir priimtumete bendra sprendima...o jeigu jis nesileis i kalbas tai gal tada tikrai neverta su juo gaisti savo laiko...
kai paklausiu kada tinkamas metas vaikeliui jis atsako kada turesime daugiau pinigu,bet juk niekas nezino kada ju bus jei isvis ju bus.gerai sakai kad reikia tik noro,kartais jis man atsako kad man dar reik moraliskai susivokti,gal jis bijo tapti tevu,nes pritariu tau ir jam ta pati sakau ,kad rubelius ir visa ko reikia vaikui galima isigyti zymiai pigiau,bet jis vistiek isikales savo,kad mes su vaiku neisgyvensim..o del skirybu tai jis tyli nieko nesako,matau kad jam sunku,ir jis nenoretu skirtis,bet ir nenoriu kad jis man atsakytu ok ok darom vaika,tik todel kad as noriu,man to nereikia,geriau gyventi tada vienai ir zinoti kad nebus jokiu galimybiu artimiausiu metu pastoti..o mes jau 3,5metu kartu,ir esame susituoke .nezinau ka ir galvoti,sunku tiek man tiek jam,bet as labai noriu tureti vaikeli,ir negaliu jau laukti,nes jau visa tai tesiasi 2metus,o jis vis sako dar palauk palauk...nezinau ka ir begalvoti.
uzjauciu tave, tikrai nepavydetina padetis
matyt tikrai jis dar nepasiruoses moraliskai tevystei, jei ne paslaptis kiek jam metu? reikia kazkaip bandyt issiaiskinti jo baimes, tik beda kad dauguma vyru nelinke labai atvirauti ir sunku is ju istraukti tikrasias priezastis,lengviausia visa beda nurasyti piniginiams reikalams...teko girdeti ivairiu atveju, kai pvz moteris noredama pastoti nesisaugojo,ir to vyrui nesake...pastojo,pasigimde ir tas vaikelis db tiek mylimas vyro,bet tikrai nemanau,kad tai iseitis...kaip tu sakai reikia abiems to noreti,tada ir tas laukimas kitoks visai buna...siaip sako,kad ne visos sutvertos but motinom,kad yra tokiu kurios bijo kuno pasikeitimu ir pan del to nenori vaiku,kazkaip maziau girdeti apie vyrus...todel idomu kokios to priezastys buna
gal tiesiog bijo tos ataskomybes,kad pasikeis jusu santykiai...kazkaip kai mes su vyru jau pradejom apie vaikus kalbet,kad pats laikas butu ir pan...tai jis man taip sako,o tai kada mes pagyvensim sau,dviese normaliai,pakeliausim ir pan...nes taip jau gavosi kad nuo pat pazinties jis dirbo uzsienyje,as lietuvoje,bendravom 5 metus iki vestuviu,bet su issiskyrimais,pora men pabunam kartu,pora atskirai...o po vestuviu pasisuko kalba apie vaikus,tai jis iskart apie tai prakalbo,bet kazkaip viska issiaiskinom,kad abu jau ne jaunikliai esame ir kad jau pats laikas butu,kad norint ir su vaikuciu viskas imanoma,naturalu,kad gyvenimas apsivercia,bet galima rasti laiko ir sau,ir pabut kartu...tai va gal kartais it taviskiui del to baisu?
Jam 31metas,sakyciau daug,o kas gali zinoti ar jis gali ar gales tureti vaiku,as uz ji jaunesne man 23m,nu nesu labai jaunikle jau.As jo klausiau gal tu turi kitu baimiu,jis atsake kad ne,ir kad vienintele priezastis pinigai..jeigu dabar neina susitaupyti ir pasideti i sona pinigu tai is kur atsiras ir vaikui pinigeliu..atseit viska uzkrausiu ant jo galvos,nes man viskas dzin..kai jis pasake uzsigeide vaiko ir nori iskarto,na toks issireiskimas kad vaikas yra uzgaida,nu tai ka as ir zinau...jis vis bando ieskoti kompromisu,kad tik mes nesipyktumeme,bet as zinau kuo visa tai baigsis,kad sia tema uztilsim ir vel po kiek laiko pradesim bartis delto..yra isties daug pavyzdziu kur tevai uzsiaugina vaikus neturedami daug pinigu,bet laukti kol ju atsiras,jei isvis atsiras tai beprasmiska..dabar miegam atskirai,ir pasakiau jam kad tikrai noriu skirtis,o jis pasake kad reiskias tu i vestuves i viska ziurejai pochuistiskai,ir ar verta del to skirtis.aisku isvadino mane savanaude..man seima yra svarbiausia,o jai kitam taip nera tai kam cia tada gyvent kartu,atsiras zmogus kuris nores vaiku su manim ,negalvodamas apie finansus..
adatuke parašė:
Sveikos mamytes,ka patartumet man daryti,jei vyras nenori vaiku?kai kaskart uzsimenu jis vis sako kad nera pinigu,is ko tu tam vaikui pirksi viska..mane tokios kalbos skaudina,as suprantu kad jis vienas dirba islaiko seima,buta..bet tai kai pakalbi su draugemis,draugais visi palaiko mane,ir istiesu prisiklausu ivairiu situaciju,bet tai zmones isgyveno su tuo vaikeliu..as jam pasakiau kad skiriamies arba planuojamies vaikeli,ka jus man patartumet?ar verta gaisti savo laika su juo![]()
![]()
![]()
Labukas, as su juo nebuciau kartu, dabar poros kaip tik sunkiai tu vaikuciu susilaukia, manau neverta gaisti laiko ;-)
105 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai