ievaitee parašė:
Laba diena, man ginekologe irgi buvo israsiusi gerti nuo 15 ciklo dienos 10 dienu, man taip pat buvo neramu del to ovuliacijos slopinimo, nes ciklas buvo labai ner…
Sveikinimai! Gali buti kad dufas jums padejo gal pades ir mums ;)
ievaitee parašė:
Laba diena, man ginekologe irgi buvo israsiusi gerti nuo 15 ciklo dienos 10 dienu, man taip pat buvo neramu del to ovuliacijos slopinimo, nes ciklas buvo labai ner…
Mamaamerika parašė:
Aciu labai, man ginekologe sake, kad pradejusi gerti, galiu greitai pastoti, linkiu jums kuo greiciau sulaukti gandru
ievaitee parašė:
Aciu labai, man ginekologe sake, kad pradejusi gerti, galiu greitai pastoti, linkiu jums kuo greiciau sulaukti gandru![]()
Tikiuosi jusu zodziai tiesiai gandrui i ausi gal greiciau atskris
aciu ;)
Labas visoms! Prasau patarimo gal kam buvo panasi situacija. Zodziu geriu kiekviena men dufa nuo 15cd 10 d po 2 tabletes ir ta pati dariau praita menesi sirgti baigiau 22d. ir stai vakar vel pasirode mm! Siandie antra diena kai lengvai kraujuoju ir poryt pagal viska tureciau pradeti gerti vel dufa bet kadangi kraujuoju tai gal neverta? Ir laikyti si kraujavima kaip ciklo pradzia?
Mamaamerika parašė:
Labas visoms! Prasau patarimo gal kam buvo panasi situacija. Zodziu geriu kiekviena men dufa nuo 15cd 10 d po 2 tabletes ir ta pati dariau praita menesi sirgti baig…
Reikia butinau skambinti ginei pasiteirauti , nebegerkite dufo manau iki kito menesio.
Nykute parašė:
Reikia butinau skambinti ginei pasiteirauti , nebegerkite dufo manau iki kito menesio.
Ir as taip manau, paziuresiu kiek cia laiko tas kraujavimas tesis bet dufa si men praleisiu ir skaiciuosiu pirma ciklo diena kaip vakarykste
Mamaamerika parašė:
Ir as taip manau, paziuresiu kiek cia laiko tas kraujavimas tesis bet dufa si men praleisiu ir skaiciuosiu pirma ciklo diena kaip vakarykste
Taip skaiciuokit kaip ciklo diena pirma vakar o kaip kitaip
Rytoj ryte pasiskambinkit ginei
saulute@ parašė:
Ar kuriai nors is jusu padejo tos ovitrelle ampules?
Pirmą kartą apie jas girdžiu nes nelabai tuom domėjaus, o jums nevyksta ovuliacija ar kaip?
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
bet energijos apie nulį ir pykina praktiškai nuolat.…