jovitav2 parašė:
Nereguliarios mmmmo jus?
Nereguliarios mm ir zemas progesteronas man
jovitav2 parašė:
Nereguliarios mmmmo jus?
Nereguliarios mm ir zemas progesteronas man
Nykute parašė:
Nereguliarios mm ir zemas progesteronas man![]()
![]()
Susitvarkys viskas
jovitav2 parašė:
Susitvarkys viskas![]()
Oj tas progesteronas
kisa koja daug kam is musu... as tai geriu ilga laika jau metai laiko su keliu men pertrauka nes buvo susireguliaves ciklas ir vel pabludo teko vel griebtis dufo dabar labai laukiu spalio pradzios kada susitiksiu su gine reiktu jau pasidaryti progesterono tyrima gal viskas bus normose
nes kaip bebutu tai yra hormoninis vaistas noreciau jau pertrauka daryti
Nykute parašė:
Nervuoja vakar baigiau dufastona ir dar vis ner mm o man jau 67 cd !!! :verkia![]()
-mergaite:
Man irgi buvo dufastonad neišaukęs menesiniu. Atejo po savaites kai baigiau gert irgi apie 70cd
Eustomaa parašė:
Man irgi buvo dufastonad neišaukęs menesiniu. Atejo po savaites kai baigiau gert irgi apie 70cd![]()
normalu kad po dufo sugerimo mmm ateina per 10d. tad nereikia nerimauti jei sugerus is kart neprasideda
na man tai keisti reikalai su duphastonu. Jau ne pirmą ciklą jį vartoju, 16 - 26 c.d. Suvartojus, visad kaip laikrodukas mėnesinės prasidėdavo po 3 dienų. Šį ciklą taip ir nesulaukiu mm. Labai keista. Ginė atostogose. Gal kam iš jūsų yra taip buvę ir gavot atsakymus iš savo gydyojų? Testas neigiamas. Kažkaip neramu kai nežinai kas vyksta...
Sagaja parašė:
na man tai keisti reikalai su duphastonu. Jau ne pirmą ciklą jį vartoju, 16 - 26 c.d. Suvartojus, visad kaip laikrodukas mėnesinės prasidėdavo po 3 dienų. Šį ciklą …
kiek dienu po sugerimo mmm nesulaukiat?
Banana parašė:
Sweikos,norejau paklausti.kaip reikia duphaston gerti?ar po menesiniu pasibaigus iskarto gerti?ar po menesiniu praejus 14dienu tik tada gerti.??jau pamirsau kaip ge…
Nuo 16cd 10 dienu
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai