Saulut b parašė:
Jums gaila aš nesuprantu???
Man keista o ne gaila
Saulut b parašė:
Jums gaila aš nesuprantu???
Man keista o ne gaila
evellinkee parašė:
Grazhinute, taktiskumo siek tiek.. kitom ir taip sunku bei blogai jauciasi, o cia dar jus, periodiskai su savo negatyviais komentarais.
O gerai zmogus jauciasi kai jis mato visus menesius is eiles ir kai visi kiti sako kad nieko nemato? Tada gerai pasijauti?
Grazhinute parašė:
O gerai zmogus jauciasi kai jis mato visus menesius is eiles ir kai visi kiti sako kad nieko nemato? Tada gerai pasijauti?
Ne jums spresti kam nuo ko darosi geriau. Kiekvienas mes - individalus.
Grazhinute parašė:
Čia jau jų reikalas. Aš pati žiūrėdavau į testą kol žvilgsniu nupiešdavau pagaliuką. Tas mane kaip tik sustiprino, nes su laiku vis vėliau dariau testą, o lemtingą ciklą pasidariau tik kai vėlavo 1d.
visos praeina tą fazę kai testuoji 6dpo ir neva kažką matai
imaginary parašė:
Čia jau jų reikalas. Aš pati žiūrėdavau į testą kol žvilgsniu nupiešdavau pagaliuką. Tas mane kaip tik sustiprino, nes su laiku vis vėliau dariau testą, o lemtingą …
Ir kiekviena menesi 6dpo mesdavot i vaiduokliukus?
Grazhinute parašė:
Ir kiekviena menesi 6dpo mesdavot i vaiduokliukus?![]()
Aš nesuprantu koks jum.skirtumas? Ko prikibot prie moters?
Aukselisss parašė:
Aš nesuprantu koks jum.skirtumas? Ko prikibot prie moters?
Nes uzlagina visa tema, nori ateit paziuret vaiduokliu. Palikau tema butent del sios nares, gryzau po 3 men ir vel tas pats
Grazhinute parašė:
Ir kiekviena menesi 6dpo mesdavot i vaiduokliukus?![]()
Tai o koks skirtumas?kad ir metus!
Grazhinute parašė:
Nes uzlagina visa tema, nori ateit paziuret vaiduokliu. Palikau tema butent del sios nares, gryzau po 3 men ir vel tas pats![]()
Tai eikit vel lauk jei nepatinka
Grazhinute parašė:
Nes uzlagina visa tema, nori ateit paziuret vaiduokliu. Palikau tema butent del sios nares, gryzau po 3 men ir vel tas pats![]()
Kaip malonu, galit ir vel palikti ;)
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai