imeldutia parašė:
Mielosios, aš tik dar kartą norėjau pabrėžti, kad nesmerkiu pasirinkusių CPpati puikiai žinau skirtumus tarp vaikų, gimusių natūraliai ir CP pagalba, todėl pači…
Kokie tie skirtumai tarp naturaliai gimusiu vaiku ir po cp?
imeldutia parašė:
Mielosios, aš tik dar kartą norėjau pabrėžti, kad nesmerkiu pasirinkusių CPpati puikiai žinau skirtumus tarp vaikų, gimusių natūraliai ir CP pagalba, todėl pači…
Kokie tie skirtumai tarp naturaliai gimusiu vaiku ir po cp?
freedom parašė:
As abejoju ar autizma pastebi dar gimdoj kai yra vaikutis.. Bet faktas vienas tai tik tevu apsisprendimas gimdyt ar ne ir ne mums juos teisti.
To nepastebi kai kūdikis ir dar jeigu pirmas.
Kai sueina du metukai tada supranti kad mažiukas kitoks nei kiti vaikiukai tokio amžiaus.
VytauteR parašė:
Man tas patsman kazkaip miegant uzeina stiprus bet man vis norisi ibuprofeno isgert nes kaip menesiniu skausmai uzeina (turedavau ypatingai skausmingas meneisn…
As irgi vargau su menesinem, net greitaja pora kartu kviesti reikejo, nes sienom lipau. Paskui atradau ketanov vaistus, tai pati sau i uzpakali net suleisti galejau, kai nieko namie nebuvo. Girdejau kad po gimdymo buna kad praeina menesiniu skausmai, tikiuosi gal ir man taip atsitiks.
imeldutia parašė:
Jus vel nusisnekat. Del balto bilieto kaz koki apsurda. Ir del skirtumo tarp vaiku irgi nesamone. Jus "tikra" medike.
Sveikinimai siandienos mamytems
imeldutia parašė:
Aš kaip suprantu jūs medikė. Kaip galit taip kategoriškai teigti, kad tokių indikacijų nėra CP būdama medike? Ir ne tik Lietuvoj yra, bet ir kitose šalyse. Kokie dar skirtumai tarp vaikų gimusių per pilvo sieną ir gimdymo takais? Kartais CP būna geriausia išeitia. Jūs pati iš kur žinot koks bus jūsų gimdymas? Aš linkiu jo kuo sklandesnio, bet kaip medikė turėtumėt žinoti, kad tokio dalyko nesuplanuosi. Ačiū, kad pakvietėt į šitą diskusiją, bet nešvaistysiu savo energijos diskutuodama su žmogum, kurio argumentai "nieko apie tai neesu girdėjus"... Linkiu visoms kuo sklandesnio gimdymo, nepamirštamų pirmųjų akimirkų su mažyliais, stiprios sveikatos! O aš einu pasivaikščiot, nes pas mus labai gražiai sninga
Fanikea parašė:
Kaip skauda kai kam jog yra savo noru besirenkanciu cpCia tas pats kaip ir su epiduru ar nezindymu. Siaubinga mama, esi jeigu su epiduru gimdai ar cp pa…
Cia tai taip kas kaip nori tas taip gimdo.. negaliu teisti.
Man teko tik matyt kad jauna mergina neisgimde leliuko dare jei cp jos vaikiukas buvo labai neramus greiciausiai nuo vaistu gaila buvo ziuret kai mama negali prieit prie leliuko paciai skauda o mazylis verkia. Nezinau gal man taip pasirode bet ar nenervingesni naujagimei buna po cp? nes tuo tarpu naturaliai gimdytas naujagimis daug ramesnis miegantis buvo beveik istisai.
Superr parašė:
To nepastebi kai kūdikis ir dar jeigu pirmas.
Kai sueina du metukai tada supranti kad mažiukas kitoks nei kiti vaikiukai tokio a…
Niu biski amksciau galima pastebet... as savajai daug anksciau skirtumus pastebejau..
Netyciukas parašė:
Cia tai taip kas kaip nori tas taip gimdo.. negaliu teisti.
Man teko tik matyt kad jauna mergina neisgimde leliuko dare jei cp jos vaikiukas b…
Iš dviejų naujagimių statistiką padarėt?
ievi parašė:
Šiaip kaip tik cp yra ramesni, skaito, kad jie negavo to šoko, užtaiso gyvenimui, nemoku gerai išsireikšt, tipo kaip nesuprato, kad gimė.
Tai, kad atvirkščiai
gimdymo takais, jie palaipsniui "keliauja". Šokas būtent gimstant cp pagalba.
Bet iš esmės kvaila ir zeidžianti diskusija.
105 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai