Mimm
Pasipykim visada yra į temą!
Žinoma. Visiškai sutinku
tik aš nedalyvavau pasipykimuose net . Bet prie to paties prikabino
Mimm parašė:
O Dievas sukūrė tuos žmones, kurie išrado Cezarį! Vot jums ir geležinis argumentas![]()
Gal ir geležinis - bet žiauriai rūdija!
Tai vaikų tvirkintojus, kankintojus ir kitokius išperas visokius tuomet tas pats dievas sukūrė. Ir abortus sugalvojo dievo kūriniai. Nu nžn nžn - reiktų susitart vistik - kurie nuopelnai dievo o kurie žmonių
Ir dievas yra sadistinis narcisistinis manjakas, ar vien tik tobula visagalė meilė - ar tiesiog ribotos senovinių žmonių fantazijos vaisius
fenix parašė:
Tai jei apie Dievą, tai jei dievo kūriniai, ir prie ko tada dievas sadistas. Čia ne jis sadistas, o žmonės, atsisakę Dievo
Rutuli parašė:
Žinoma. Visiškai sutinkutik aš nedalyvavau pasipykimuose net . Bet prie to paties prikabino
![]()
Aš vat dabar pagalvojau, koks šūdinas yra to žmogaus, kuris kilnoja komentarus į pasipykim darbas?
Ei, žmogau, jeigu skaitai šitą š, parašyk kokį žodį!
fenix parašė:
Mūsų nuomonės dėl dievo sutampa, jeigu ką
Rutuli parašė:
Tai jei apie Dievą, tai jei dievo kūriniai, ir prie ko tada dievas sadistas. Čia ne jis sadistas, o žmonės, atsisakę Dievo![]()
Jūs manot, kad žiaurieji tik bedieviai? Šventas naivume
Kunigų tarpe pedofilija klesti kaip antras kvėpavimas - apie kokius jūs bedievius konkrečiai? Kalėjimai pilni tvirtai tikinčių ;) O dar nepamirškim kad religijų yra ne viena ir jos beveik visos turi fetišą kankiniams (Kristus irgi visoks koks šventas būtent dėl savo kančių, kenčiantiems dangus ir t.t. - islame karo kankiniams 70 mergelių ir kitokių amžinų ištvirkimų žadama).
Mimm parašė:
Mūsų nuomonės dėl dievo sutampa, jeigu ką![]()
Tai u r wellcome 2 the club!
fenix parašė:
Tai u r wellcome 2 the club!![]()
As kartu!
fenix parašė:
Laisvą valią pamiršot?
Fenix patiktų gyventi kaip Stepfordo žmonoms, tik kad visiems žmonėms būtų implantuoti mechanizmai, visi geručiai, ot smagus ir įdomus būtų gyvenimas!
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai