2019.12.29 11:05 (prieš 6 m.)
Vasarosgaiva parašė:
Jusu atveju, gimus mazuliui/mazylei, turetumet susaukti seimos susirinkima ir visiems pranesti, kad minimum 2 metus, o gal net ilgiau, vaiku bureliai yra atsaukiami…
Tai jau tikrai 😁 apie tai net nepagalvojau 😁😁😁
Ačiū dievui mano rate yra daug tokių daugiavaikių, žindančių mamų, kurios žindo ir baseine persirengimo kambariuose, ir svečiuose per vaikų gimtadienius. Kažkaip visai niekam nekliūva ir netrukdo.
OlgALooK parašė:
Vyrai pasidare kaip moterys, jei tokius dalykus aptarineja, ne tas jiems turi rupeti.
Mano net sūnus, 17 metų žino, kad kūdikius žindančios moterys yra normalus dalykas. Kažkada jo paklausiau, kaip jam, kaio vyrui, atrodo, kai moteris žindo kūdikį. O jis į mane pažiūrėjęs didelėm akim - kaip kaip, normaliai, tam moterys ir turi krūtis, kad vaikus maitintų, mama, juk jau mokykloj apie tai pasakojo. Maždaug kokių nesąmonių čia klausinėji.
Beje, mano sūnus išmokintas ir maistą gaminti, indus plauti, stalą padengti, jis ir skalbinius moka skalbti ir lankstyti, moka ir elektrą pataisyti ir mašiną vairuoti mokosi. Ir jis vyras bus ohoho koks
tikiuosi, būsima marti džiaugsis turėdama jį kaio savo vyrą.