JonVytė parašė:
Esate visiškai vaikas su tokiu bendravimu. Dar sumuštinių prie arbatos palinkėkit😂🤣
O jus isivaizduojat, kad atrodot protingiau izeidinedama? Nuvilsiu, bet ne. Vaikiskiau, nei jus mane ivardyjote. 😊
JonVytė parašė:
Esate visiškai vaikas su tokiu bendravimu. Dar sumuštinių prie arbatos palinkėkit😂🤣
O jus isivaizduojat, kad atrodot protingiau izeidinedama? Nuvilsiu, bet ne. Vaikiskiau, nei jus mane ivardyjote. 😊
JonVytė parašė:
Tai dėkit dėkit tas vėliavėles. Nu kitaip įkast neina?😂🤣 užuojauta, kad esate tokia. Visada už Jus sirgau ir palaikiau, pergyvenau kai "išmetė" iš namų. Dabar ir v…
Blogai, kai zmogui rodosi tai ko nera. Duosiu idiotui zmogui kelia. 🌺
KotrynaDO parašė:
Blogai, kai zmogui rodosi tai ko nera. Duosiu idiotui zmogui kelia. 🌺
Nu sakiau, kad bendraut nemokat. Žmogus Jums užuojautą ir gailestį reiškia, o Jūs idiotais vadinatės. Gėda!
JonVytė parašė:
Nu sakiau, kad bendraut nemokat. Žmogus Jums užuojautą ir gailestį reiškia, o Jūs idiotais vadinatės. Gėda!
Nepasizymit ir jus siaip jei ka bendravimu. Ne man geda turetu cia buti, o jums. Idiote jei dar nesupratot, tai mieloji tave pavadinau, nes pagal jusu vyresneles metus kiek suprantu, kad pagyvenus esat, bet galvoje visiska tustuma.
JonVytė parašė:
🤣😂 nu ir išlindo tikrasis Kotrynos veidas. Malonu susipažinti. Eikit iš dar n-osios savo anketos uždėkit vėliavėlę.
Kokios n- tosios anketos? Pas mane viena vienintele anketa tai si.
Parodykit ir man tas kitas anketas, man irgi idomu kokios cia kitos " n-osios " 🤔 Tvirta? Nepanasu su tokia provokatore ir " pripyskiu " ieskancia persona.
KotrynaDO parašė:
Kokios n- tosios anketos? Pas mane viena vienintele anketa tai si.Parodykit ir man tas kitas anketas, man irgi idomu kokios cia kitos " n-osios " 🤔 Tvirta? Nepa…
Yra mamos susekę Jus anksčiau. Visose anketose užuojautos vertos gyvenimo istorijos.
O dabar soriukas, einu rūpintis savo nuostabia šeima😂🤣 pagyvenusi neturi laiko atvedinėti pasimetusias jaunikles į protą.
JonVytė parašė:
Yra mamos susekę Jus anksčiau. Visose anketose užuojautos vertos gyvenimo istorijos.
Parodykit man tas anketas prasau.
Tikiuosi jusu dukrele gyvenime nebus " pasimetusi jaunikle ". Atsargiau rinkites zodyneli madam, nes viskas atsisukt gali pries jus 😊
18 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai