dayaNuray parašė:
Ne vien del to, tiesiog taip geriau jai paciai ir kitam nestumui.
Man kai abrazija padare,kai jau vaisius mire,tai pastojau po savaites laiko po operacijos... Kazkoks laimes kudikis..
dayaNuray parašė:
Ne vien del to, tiesiog taip geriau jai paciai ir kitam nestumui.
Man kai abrazija padare,kai jau vaisius mire,tai pastojau po savaites laiko po operacijos... Kazkoks laimes kudikis..
Juodčkė parašė:
Aciu. Man ant gulto gulint leido skatinamuosius ir i ta pacia patalpa atvede jauna panele ir dare ant to vertalioto isvalyma. Va toks gyvenimas kas nori neturi,o ka…
Tikrai... Kartais gyvenimas buna labai neteisingas Ir ziaurus...Bet uztai dabarcturite pulka vaikuciu pabiruciu
Morenka parašė:
Man kai abrazoja padare,kai jau vaisius mire,tai pastojau po savaites laiko po operacijos... Kazkoks laimes kudikis..![]()
Reik tiketis ir ji jau kita menesiuka sulauks geros zinios. Jei nenugrims per giliai i liudesi.
dayaNuray parašė:
Reik tiketis ir ji jau kita menesiuka sulauks geros zinios. Jei nenugrimz per giliai i liudesi.
Mane tai iskart isveze is namu iskeliavom i Disneju
ten ir pastojau vel
to nesitikedama net
kyccaa parašė:
Tikrai... Kartais gyvenimas buna labai neteisingas Ir ziaurus...Bet uztai dabarcturite pulka vaikuciu pabiruciu![]()
Jeigu butu tada cp dare neaisku kaip dabar butu
Morenka parašė:
Tai visgi kainos lietuvoj keliamos po euro lb stipriai ka :)))
Pagaliau šita tema
žiauriai! Jau aš iš tų, kurie niekad į kainas nežiūri, bet dabar tai tragedija. Kai kur taip sukeltos, kad siaube siaubeli. Anądien vos iš kojų neišvirtau
Elmenhorster apelsinų sulčių litras 8 su puse lito
čia tai cirkai.
Mary.S parašė:
Pagaliau šita temažiauriai! Jau aš iš tų, kurie niekad į kainas nežiūri, bet dabar tai tragedija. Kai kur taip sukeltos, kad siaube siaubeli. Anądien vos iš koj…
oho, neperkam tu sulciu, bet kaina kaip naturaliu
Mary.S parašė:
Pagaliau šita temažiauriai! Jau aš iš tų, kurie niekad į kainas nežiūri, bet dabar tai tragedija. Kai kur taip sukeltos, kad siaube siaubeli. Anądien vos iš koj…
Kur cia taip?
o dar gi sake per zinias,kad nekyla kainos.
Mary.S parašė:
Cia as pries pora dienu kalbejau butent sitoj temoj tai cia mane milijonierkos supuole,kad visai nepakile tos kainos
bet,kad pasiziurejus ojetau ojetau,nu nenormaaaaliai,tai kas bus toliau?:))
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai