Morenka parašė:
Gerai meskim 1000 euru islaidoms ir visokiems niekuciams ko nereikejo arba seip tiesiogtai va 4000
i ora
o juos susitaupyti irgi reikejo
pirmas ir pasku…
Ko jūs ir važiuojat su tokiu negatyvu į tą Lietuvą?
Morenka parašė:
Gerai meskim 1000 euru islaidoms ir visokiems niekuciams ko nereikejo arba seip tiesiogtai va 4000
i ora
o juos susitaupyti irgi reikejo
pirmas ir pasku…
Ko jūs ir važiuojat su tokiu negatyvu į tą Lietuvą?
Rafinuota_bohema parašė:
Tiesiog kai gyveni svetur ir grįžti į Lietuvą kainos atrodo kosminės... Aš kol Lietuvoje gyvenau man ir atrodė ir kainos normalios, ir pinigėlių pakakdavo ir būtino…
Va butent,ka as ir pasakyti noriu
kai gyveni pakankamai susipaudes ir bet koks niekutis,ar nauja knygele atkeliauja i tavo rankas,is tu suspaustu pinigeliu,jautiesi laimingas, nekalbu jau ape moteriskus malonumus visokius grozio salonus ir panasiai
lietuvoj matereAline padetis pageretu tikrai butu ziauriai faina ir nerealiai grazi salis
emma parašė:
Aš atsiprašau, bet tikrai nuoširdžiai netikiu, kad PRAVALGĖT 17.000ltverslas skandinavuose
![]()
juodus ikrus is auksiniu indu valge ir uzgerinejo tikru sampanu
blin,cia Lt tokia metu alga, o zmones per 3 sav neaisku kurtokius pinigus padeda
manomasina pigiau kainuoja
ubage esu
Mary.S parašė:
čia rimtai? Kaži, ar bent "šlapianka" išeina už tokią kainą?
![]()
taigi iseina
nekainuoja 2 euru slapianka
@gniiii parašė:
bet rimtai tos maitinancios ilgiau nei metus kvanktelejusios,tikiuosi tokia nebusiu![]()
o ir šaltinių informacijos pilna kaip ir nuomonių kiekvienos mamos. Iš vis europoje statistiškai vaikai matinami iki pusės metų, nes mamos išeina dirbti ir nebūna po du ar daugiau metų dekretinėse apsikabinusios vaikus ir įkišusius papą. Neaišku kas čia geriau. Kiekviena mama renkasi ką nori, klausimas tik kaip tai vėliau atsiliepia mamos ir vaiko gyvenime, t.y. tom kurios mažai matina ir tom kurios ilgai
Mary.S parašė:
čia rimtai? Kaži, ar bent "šlapianka" išeina už tokią kainą?
![]()
Rimtai,nezinau "slapianku"kainos:)))
emma parašė:
Aš atsiprašau, bet tikrai nuoširdžiai netikiu, kad PRAVALGĖT 17.000ltverslas skandinavuose
![]()
Ai tai verslas ne lietuvoje,tai skirtumas kitoks,as noreciau pasikonsultuoti su zmogum,kas turi versla lietuvoje
ne taia isku,kad ne vien valgem,ejom ir i restoranus, ir keliavom siek tiek po lietuva, bet kazkaip tikejausi savo mylimos salies kitokios
o del negatyvo,gi sakiau,kad gryzau po 2 metu nebuvimo
nesitikejau isvysti to,ka isvydau.
@gniiii parašė:
bet rimtai tos maitinancios ilgiau nei metus kvanktelejusios,tikiuosi tokia nebusiu![]()
Jusu vaikas, maitinkit kaip norit, kiek norit, bet neskleiskit neteisingu patarimu.
Nemanau, kad mes tokios pat motinos.
Morenka parašė:
Va butent,ka as ir pasakyti noriukai gyveni pakankamai susipaudes ir bet koks niekutis,ar nauja knygele atkeliauja i tavo rankas,is tu suspaustu pinigeliu,jautie…
Aha, nėra net grožio salonų Lt, nes niekas neišgali į juos vaikščiot. Ai, vienas gal sostinėj ir yra, bet ten jau elitui
Berg parašė:
taigi iseinanekainuoja 2 euru slapianka
Aš tai nežinau
bet bendras vaizdas liūdnas. Kainos kaip Vokietijoj, algos kaip... Algos. Nėr algų iš tikrųjų. Neaišku, kas čia. Durninimas žmonių. Šaiposi kaip begali. Man tik įdomu, kada jau evakuacija prasidės. Įtariu, kad tapsim pensininkų šalim, su pavienėm jaunom šeimom, kurios neišgali išvažiuoti...
emma parašė:
Aha, nėra net grožio salonų Lt, nes niekas neišgali į juos vaikščiot. Ai, vienas gal sostinėj ir yra, bet ten jau elitui![]()
Jau balsu žvengiu
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai