dayaNuray parašė:
Tai griztu kiekviena vasara trim menesiams. Reikia savaja grudinti irgi![]()
Spėju gyvenote kažkur senamiestyje?
dayaNuray parašė:
Tai griztu kiekviena vasara trim menesiams. Reikia savaja grudinti irgi![]()
emma parašė:
Aha, netoli parko, ligonines
dayaNuray parašė:
Aha, netoli parko, ligonines
Taip ir pamaniau, iš to, kaip apibūdinai
dayaNuray parašė:
Na as uzaugau medinej senoj troboj, kur lauko wc, vanduo neivestas, tik sulinys, lauke po pelkes ir statybas duodavomes. Mazam bliude mama maudydavo, kamaroj i nakt…
jusu gyvenimo salygos mN nesvetimos bet.... Jei neina susikalbet.
Tai tegu paziuri kas gyvena dulkese... susitvarkys netvarka...
emma parašė:
Nerealu![]()
Siaubas !!!!!!!!! jokiu dazu ir visokio sito brudo !!!!! O telikas !!!!! Omg gaila suniuko ! ;((( aisku mano tv pakeltas aukstai nelabai pasiektu mozot.... Bet.... Va baldai.... Ir visa kita noooooo mano katina dar ruzava sugalvotu paverst
emma parašė:
Nerealu![]()
cia ne tik vyra bet ir mama infarktas istikt turetu
dayaNuray parašė:
Tiesa, ir ziauriai nesterilu, dabar net grindys kai kur lenda i pamatuspelytes sienose duodasi, voriukai virs karnizu
cia daugelis numirtu tokioj troboj
![]()
as kartais is tingejimo chebrai valgyt "gaminu" zidiny
nulupu bulves apsuku lasinukais, susuku i folija ir imetu i zarijas... chebra net čepsi, mamos kulinarinius gabumus giria, o as tik linksiu ir padekas priimineju
Dievas parašė:
Siaubas !!!!!!!!! jokiu dazu ir visokio sito brudo !!!!! O telikas !!!!! Omg gaila suniuko ! ;((( aisku mano tv pakeltas aukstai nelabai pasiektu mozot.... Bet.... …
Klausimas ka mama tuo metu veikia kol vaikas terlioja tv
Dievas parašė:
Siaubas !!!!!!!!! jokiu dazu ir visokio sito brudo !!!!! O telikas !!!!! Omg gaila suniuko ! ;((( aisku mano tv pakeltas aukstai nelabai pasiektu mozot.... Bet.... …
Labai smagu, nes taip nutiko ne man
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai