ReDi. parašė:
Tai ir viskas ok jei nuo paskutinio kokio užkančio praeina 8-10 valandų iki rytinio matavimo? 🤔
Nes batonas sukėlė hipoinsulinemiją, kas irgi blogai...
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįReDi. parašė:
Tai ir viskas ok jei nuo paskutinio kokio užkančio praeina 8-10 valandų iki rytinio matavimo? 🤔
Nes batonas sukėlė hipoinsulinemiją, kas irgi blogai...
ReDi. parašė:
Nuo batonų taip ir būna, aš vos neapsiverkiau, kai kažkada po dviejų picos gabalėlių per balių pasimatavau po valandos, buvo virš dešimt, o paskui krito į žemumas, kaip jums. Per žema glikemija taip pat blogai, kaip ir aukšta.
ReDi. parašė:
O kiek skaitosi jau per mažai? 🤔
KK jau sakė 3,9 ir mažiau sučiulpt gliukozės tabletę arba gabaliuką duonos ir matuot po 15 min. Jei pakilo - ok. Jei ne - skambintis medikui.
Ermelinda parašė:
Mažiau, nei 3.5 hipoglikemija. Šiaip, kai buvau pas endo, pamenu, visad pabrėždavo, kad per žemas yra blogai.
Aha, tada vaisius badauja. Ne veltui tos normos yra.
ReDi. parašė:
Taip, 8-10val yra geras tarpas
o batono reikėtų nevalgyti jei taip stipriai susvyruoja, pavalgysim bulkų po gimdymo 🤭
@akvarele parašė:
Taip, 8-10val yra geras tarpaso batono reikėtų nevalgyti jei taip stipriai susvyruoja, pavalgysim bulkų po gimdymo 🤭
Taip taip, negalvojau, kad taip svyruoti gali ir per mažą rodiklį kol kas niekas nebuvo pasakęs 🤦♀️
Kaip suprantu eisiu naktim valgyt bandyt 🤣
ReDi. parašė:
Taip taip, negalvojau, kad taip svyruoti gali ir per mažą rodiklį kol kas niekas nebuvo pasakęs 🤦♀️
Eksperimentuok su valandom tom, gal nebus skirtumo, o gal kaip tik pasiteisins ir cukrelis bus 👍. Mano jau tas paskutinis prieš miegą kažkas lengvo būna ir dažniausiai pieniško- kefyras, graikiškas jogurtas, varškės sūris ar pan. Lyg neblogai visai,tikiuos pavyks be insulinų gyventi 🥹
@akvarele parašė:
Eksperimentuok su valandom tom, gal nebus skirtumo, o gal kaip tik pasiteisins ir cukrelis bus 👍. Mano jau tas paskutinis prieš miegą kažkas lengvo būna ir dažniaus…
Vakar jau mažesnis tarpas tarp valgio ir miego gavosi, tai ryte iš kart geriau, jau 5,1 😊
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai