Magdalena13 parašė:
Man endokrinologe sake laika skaiciuoti nuo pirmo kasnio![]()
Ačiū! Aš irgi lyg taip užfiksavau, bet norisi įsitikinti
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįMagdalena13 parašė:
Man endokrinologe sake laika skaiciuoti nuo pirmo kasnio![]()
Ačiū! Aš irgi lyg taip užfiksavau, bet norisi įsitikinti
Luka199 parašė:
O ka valgote jeigu baisiai uzsinorit kazko saldaus? 😂
Luka199 parašė:
Biržų duonos Sucre kepykloje Keto tiramisu
Luka199 parašė:
Mano meniu iš saldumynų būna ledai arba vaisiai, uogos. Retkarčiais juodo šokolado pora gabalėlių. Esu pirkus IKI maskarponės torčiuką be pridėtinio cukraus, nuo gabalėlio buvo viskas gerai. Bet iš esmės, esu labai labai apribojus viską, kas saldu, nes man ir su paprastu maistu labai sunkiai sekasi. Vienintelė paguoda, kad nebedaug liko
Luka199 parašė:
Vienas saldainis po normalaus gero maisto nepadaro žalos, retsykiais vanilinių ledų porciją sau leidžiu. Nemažai vaisių puikiai tinka.
Dabar labai gerai eina kepti obuoliai su varške
Luka199 parašė:
saldumynai be cukraus, saldinti saldikliais
salam_miglius parašė:
Merginos, man išrašė naudoti insuliną bet labai mažomis dozėmis. Vaistinėje prie pieštuko vaistų buvo tik 7adatėlės... gal žinote ar galiu paprašyti ar įsigyti jų d…
Atidarytas pieštukas galioja 30 dienų. Man adatėles keisti rekomendavo kas keturias dienas, tai panašiai ir gaunasi. Kažkada Camelia vaistinėj pirkau keletą adatėlių, Benu kelias davė nemokamai. Priklauso nuo vaistinės ir vaistininko
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai