Katyte 20 parašė:
Jums pirmas vaikutis?
Taip, pirmas
Architektų g. 77, ŠiauliaiKatyte 20 parašė:
Jums pirmas vaikutis?
Taip, pirmas
mmatrioska parašė:
Ar gimdyklos yra dusas? Ar nesiprausiusia po gimdymo parveza i palata ir tada palatoj galima nusipraust ir tada jau savo svarius rubus detis?
Nemanau, kad iškart po gimdymo jūs labai norėsite ar bent pagalvosite apie dušą 😊 gimdymas nėra labai paprasta procedūra 😊
Padraika22 parašė:
Nemanau, kad iškart po gimdymo jūs labai norėsite ar bent pagalvosite apie dušą 😊 gimdymas nėra labai paprasta procedūra 😊
Aš tai svajojau apie dušą, kai jau parvežė į palatą, tik tiek, kad supratau, kad nueiti iki jo - iššūkis
Padraika22 parašė:
Tai niekas ir nesako kad cia pramoga, bet elementari higiena ir ipatingai po gimdymo kai yra zaisos...o tuo labiau visa purvina juk nesigulsi i lova kurioj dar dvi paras busi..
mmatrioska parašė:
Tai niekas ir nesako kad cia pramoga, bet elementari higiena ir ipatingai po gimdymo kai yra zaisos...o tuo labiau visa purvina juk nesigulsi i lova kurioj dar dvi …
Visa purvina? Patikekit ne purve voliosites, plius palutes yra ir jas keitiesi. O atsigauti gan nemazai laiko reikia, kad bugu jegu i ta dusa nueiti i palata perveza gulint lovoje. O jau po keliu valandu tik atsigauni ir gali palysti po dushu ir pasikeisti naktinius marskinius..
paneleparren parašė:
Aš tai svajojau apie dušą, kai jau parvežė į palatą, tik tiek, kad supratau, kad nueiti iki jo - iššūkis![]()
Kai pavežė į palatą taip, bet ne gimdykloje 😊
mmatrioska parašė:
Tai niekas ir nesako kad cia pramoga, bet elementari higiena ir ipatingai po gimdymo kai yra zaisos...o tuo labiau visa purvina juk nesigulsi i lova kurioj dar dvi …
Linkiu, kad jums viskas taip lengva ir būtų kaip tikitės😉
Annona parašė:
Visa purvina? Patikekit ne purve voliosites, plius palutes yra ir jas keitiesi. O atsigauti gan nemazai laiko reikia, kad bugu jegu i ta dusa nueiti i palata pervez…
Nu atsiprasau, bet kaikuriom pirmas gimdymas, tai sunku isivaizduot ant kiek ten nuvalo ant kiek nenuvalo, o higiena butina 😁
Padraika22 parašė:
Linkiu, kad jums viskas taip lengva ir būtų kaip tikitės😉
Kaip jus cia idomiai isvartot, kalba eina apie higiena o ne apie tikejimasi lengva ar nelengva 🤭
mmatrioska parašė:
Nu atsiprasau, bet kaikuriom pirmas gimdymas, tai sunku isivaizduot ant kiek ten nuvalo ant kiek nenuvalo, o higiena butina 😁
Nesipykim, aš draugiškai rašau. Matau, kad jums tai bus pirmas gimdymas ir suprantu, kad daug ko nežinote. Higiena labai svarbi po gimdymo, bet tik pagimdžius tikriausiai būsite ne tokioje nuotaikoje ar kaip pasakyti kad nuo gimdymo stalo bėgtumėte maudytis. Kai parveš į palatą, tada pagal savijautą ir nusimaudysite 😉 asmeniškai man, po abiejų gimdymų buvo ekstra operacijos ir netekau daug kraujo. Tai man buvo toli iki minčių kaip palįsti po dušu. Į basoną ślapinausi. O į dušą po kokių 12h po gimdymo ir tai su vyro pagalba nuėjau. Atsistodavau ir alpstu.
Viskas labai individualu. Ir kaip minėjau, linkiu jums lengvo ir sklandaus gimdymo 😊😉
Padraika22 parašė:
Kai pavežė į palatą taip, bet ne gimdykloje 😊
Gimdykloje neatsistojus būčiau. Atba atsijungus duše
mmatrioska parašė:
Mažiau panikuokit dėl tokių dalykų. Žiūrėkit, kaip jausitės, kada leis stotis ir pan.
Šiaip gimdykloje būna arba dušas, arba vonia, galima ten būti, kol sąrėmiai. Po gimdymo jau keltis niekas neleidžia, su lova parveža į palatą. O ten, kaip sakiau, kaip jausitės. Jeigu turėsite pagalbos, tai greičiau nueisit, jei viena, ne taip greitai. O higienai paimkit vienkartinių rankšluosčių ar kokių medžiagos palučių, kad negaila išmesti būtų, jei norėsit higienos iš karto po gimdymo
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai