pinkpeony parašė:
Gimdziau pries menesi. kas domina?
Sveiki,
ir mane domintų pagrindiniai dalykai, ką savo turėti, ką duoda. Esu pirmakartė, todėl net neįsivaizduoju kaip viskas vyksta.
Architektų g. 77, Šiauliaipinkpeony parašė:
Gimdziau pries menesi. kas domina?
Sveiki,
ir mane domintų pagrindiniai dalykai, ką savo turėti, ką duoda. Esu pirmakartė, todėl net neįsivaizduoju kaip viskas vyksta.
Atvažiuoji į priimamąjį, duoda naktinius persirengti, tad reikia iš kart turėti savo chalatą ir tapkes
o toliau jau pagal poreikius
yra visokiausių sąrašų ką reiktų turėti nuo higienos iki vaikiškų rūbelių
o kaip dėl tvarkos, dėl kaukių tai kažkas iš šviežiai gimdžiusių gal pakomentuos 😁 šis sarasiukas man pasitarnavo ruošiantis 
Matumalala parašė:
Tai tiesiog viskas, nuo iki, nuo atvažiavomo iki išvažiavimo. Kaip priėmė, kaip gydytojai, kaip akušerės, ko prireikė/neprireikė gimdykloje, bei palatoje. Ar buvo r…
Atvaziavus pamatuoja saremius, duoda persirengti naktinius, su savimi turekite chalata ir tapkes, o paskui jeigu veikla prasidejusi jau veda i gimdykla. Ten turekite vandens, uzkandziu jeigu noresis, sauskelnes sau, rubelius naujagimiui. Kauke reikalinga.
Gydytoju ne vienas yra tai del to pakomentuoti negaliu, man asmeniskai pasitaike labai malonus personalas.
Gavus palata viskas ten normaliai jeigu imsite seimynine palata para 25€ yra tv, virdulys. Tualetu ir dusu reikia dalintis dar su viena palata. maitinimas tragiskas.
pinkpeony parašė:
Atvaziavus pamatuoja saremius, duoda persirengti naktinius, su savimi turekite chalata ir tapkes, o paskui jeigu veikla prasidejusi jau veda i gimdykla. Ten turekit…
Na nežinau, prieš 3 savaites gulėjau patologiniam, tikrai maistas nebuvo tragiškas, o kaip ligoninei, visai neblogas, nebent, po gimdymo moterys gauna kitokį, negu stacionarinėje priežiūroje :).
Spalvotuke parašė:
Na nežinau, prieš 3 savaites gulėjau patologiniam, tikrai maistas nebuvo tragiškas, o kaip ligoninei, visai neblogas, nebent, po gimdymo moterys gauna kitokį, negu …
Maista gauna toki pati, as irgi nepasakyciau, kad maistas prastas. Personalas buvo malonus, jokiu nusiskundimu👌
Matumalala parašė:
Na ar nei viena neturi šviežios patirties gimdant šiauliuose ? ☺️
Patirtis ne šviežia, bet patarimas neprisidėkite daiktų. Aš ir naktinių, sportinių kelnių, kojinių, apatinių, rankšluoščių nu visko kas tik įmanoma prisidėjau o panaudojau tik drabužius su kuriais ir atvažiavau ir chalatą, tapkes ir higienos priemones. Iš palatos neišeisite ir net iš lovos pakilti bus sunku. Prausimosi putas Clogin būtina turėti ir dėl savęs ir dėl to kad daktarai rekomenduoja.
Į ligoninę atvykau rugsėjo 26d (po termino pasitikrint) ir paguldė į skyriu. Na priemime labai nemalonios moteriškės dirbo, ko paklausi susiraukusios ir pnš iki kol pasirodė gyd.Domarkas. Tada laaabai gražiai bendravo😄. Nakti persikėliau į gimdykla, neturiu nei vieno priekaišto nei stacionaro nei gimdyklos personalui. Patarimas: turekit sauskniu sau, nes bent man nuleidus vandenis, vis dar bego, o kadangi turejau užsidėjus sauskelnes, galėjau patogiai judet ir vaikščiot po palata ir ant kamuolio(jei nebutu kamuolio gimdykloje, nebijokit paprašyt, kad atneštu). Kadangi, mano gimdymas baigėsi, tad extra cp, tad teko ir su daugiau personalo susipažinti. Anesteziologe(tik nežinau nei vardo nei pavardės) pasitaikė labai maloni, tikrai visa operacijos laika prašnekino, tikrai nukreipė mintis. Vieninteliam kam turečiau priekaištu, tai butu seseles(ir tai ne visos) kurios dirba su vaikais, kurie guli inkubatoriuose. Nežinau, kodėl pasirašiau atvykus į ligoninę, kad žindysiu, jei grudo vis tiek mišinuka ir per tas 2paras kiekviena kart atejus išgirsti, kad kam vargsti duodama jei neturi tu pieno🙈. Na o daugiau, dar labai nepatiko, tai kad atnešdavo maista ir už keliu minučiu jau atridavo rinkt leksciu ir jei nesi pavalges dar su tokiu nepasitenkinimu tai ko cia nevalgai? Sakau nespejau dar. Atsakydavo gal paskubek tada ir pns. O daugiau neturiu priekaistu niekam.
Dėl daiktu: man labai praverte vienkartiniai ranksluosciai(nusimaudei, nusivalei ir ismetei), žinoma turekit ir medžiagini nes bent man nedave. Taip pat, man pravertė sauskelnės, bei didelio sugeriamumo paketai. Turekit veidui ir rankom krema, bei vazelina lupom. Nes bent man ligoninei labai sausas oras, tai man viskas džiuvo😃. Isidekit daugiau maikučiu, nes aš atsikeldavau nuo pieno šlapia😄. Taip pat, isidekit kelis kompresiukus krutinei.ir turekit vandens ir žinoma ji vartokit.
Lankymo valandos neperkant palatos: darbo dienomis 17h-19h, bet tegali ateiti vienas suauges vienu metu 30min (mano vyras ir daugiau išbudavo, nesakydavo nieko🙈). O palatose gulima po viena.
Prikabinu lankymo tvarka.
Matumalala parašė:
O kaip vyksta pvz pats priėmimas? Kada duoda pildyti popierius, kada paklausia dėl vaikelio skiepo, vitamino K ir tt? Kada viso to klausia?
Atvykstat į priėmimą, pamatuoja tonusus, pažiūri ar tikrai jau prasidėjo 😀 tada supildo dokumentus ir nuveda į gimdyklą.
Dėl skiepų ir vit K, tai manęs paklausė pradžioj gimus žodžiu, nes nebuvo kada pasirašinėt, nes išlėkė į reanimaciją. O poto pervežant į palatą davė pasirašyti dėl skiepų. Manau jei viskas ok, gimus jau duoda iškart pasirašyti jei sutinkat 🤷♀️
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai